Sumuštiniai su persikų uogiene
AUTORIUS:
Gintarė
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
150 gramų varškė
1 valgomasis šaukštas jogurtas (natūralus)
šiek tiek petražolės
100 gramų uogienė (persikų)
šiek tiek trapučių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Varškę sutrinti su šakute ir išsukti su natūraliu jogurtu. Po šaukštelį varškės masės uždėti ant trapučių. Pagardinti persikų uogiene, papuošti smulkiai supjaustytais petražolių lapeliais.

Populiariausi receptai šią savaitę

Sumuštiniai su persikų uogiene

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Varškę sutrinti su šakute ir išsukti su natūraliu jogurtu. Po šaukštelį varškės masės uždėti ant trapučių. Pagardinti persikų uogiene, papuošti smulkiai supjaustytais petražolių lapeliais.

Receptą atsiuntė Gintarė
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų