Sultinys su pievagrybiais
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas lauro lapų (lapai)
šiek tiek juodieji pipirai
100 gramų salierai
100 gramų petražolės (šakelės)
1 vienetas petražolės (šakelės)
šiek tiek kvapieji pipirai
100 gramų morkos
šiek tiek prieskoniai
1 vienetas sultinys (KNORR BULJONETĖ jautienos sultinys)
2.5 litro vanduo
50 gramų krienai
30 gramų kaparėliai
1 vienetas sultinys (KNORR BULJONETĖ jautienos sultinys)
80 gramų svogūnai
250 gramų pievagrybiai
500 gramų vištiena
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Nuplaukite vištienos mėsą. Daržoves susmulkinkite. Vištieną ir daržoves užpilkite šaltu vandeniu.

Suberkite prieskonius: pipirus, lauro lapus. Virkite ant mažos ugnies. Turi gautis sultinys. Tada sudėkite Knorr Buljonetę.

Susmulkinkite pievagrybius ir svogūnus, o po to pakepinkite.

Į nukoštą sultinį sudėkite svogūnus ir pievagrybius, kaparėlius, smulkintas petražoles ir žinoma krienus.

Įdėkite prieskonių pagal skonį. Be to, mėsa iš sultinio gali būti naudojama kaip antras patiekalas.

Populiariausi receptai šią savaitę

Sultinys su pievagrybiais

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Nuplaukite vištienos mėsą. Daržoves susmulkinkite. Vištieną ir daržoves užpilkite šaltu vandeniu.

Suberkite prieskonius: pipirus, lauro lapus. Virkite ant mažos ugnies. Turi gautis sultinys. Tada sudėkite Knorr Buljonetę.

Susmulkinkite pievagrybius ir svogūnus, o po to pakepinkite.

Į nukoštą sultinį sudėkite svogūnus ir pievagrybius, kaparėlius, smulkintas petražoles ir žinoma krienus.

Įdėkite prieskonių pagal skonį. Be to, mėsa iš sultinio gali būti naudojama kaip antras patiekalas.

Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų