100 gramų | taukai (kiaulių) |
80 gramų | sviestas (tirpintas) |
800 gramų | kiaulienos nugarinė |
2 vienetai | kiaušiniai |
100 gramų | džiūvėsėliai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | druska |
Įdarui išmirkyti grybai išverdami, supjaustomi kubeliais ir pakepinami su susmulkintais svogūnais. Atšaldytas įdaras sumaišomas su sviestu ir iš jo formuojamas volelis.
Mėsa išmušama kūjeliu, pabarstoma prieskoniais, druska. Ant jos dedamas įdaras. Sudėjus įdarą, mėsa suvyniojama voleliu ir kepama riebaluose. Suktinis tiekiamas užpiltas sviestu. Aplinkui apdėliojamas virtomis bulvėmis, virtomis morkomis, žaliaisiais žirneliais. Puošiamas petražolėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pyragas su mėsa
- Jautiena su garstyčių padažu
- Avienos šonkauliukai
- Jautienos nugarinė, marinuota daržovių sultinyje ir sojų padaže
- Jautienos šašlykas
- Kiaulienos kukuliai tešloje
- Kibinai "Su meile"
- Kiaulienos kotletai
- Jautienos cimesas
- Kotletai su kukurūzų kruopom
- Sultingi šašlykai
- Kiaulienos nugarinė ananasų sultyse
- Vikšrų vakarienė
- Kotletai
- Tradiciniai šašlykai
- Malta mėsa tešloje
- Toskaniškas veršienos pjausnys
- Kepta aviena
- Jautienos maltinukai
- Įdaryti burokėliai
Strėvos suktinis
- Paruošimo laikas:
-
Taukai (kiaulių),
100 gramų -
Sviestas, tirpintas,
80 gramų -
Kiaulienos nugarinė,
800 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Džiūvėsėliai,
100 gramų - Juodieji pipirai
- Petražolės
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Įdarui papildomai reikės: 40 g džiovintų grybų, 2 svogūnai, 100 g sviesto, truputį pipirų, lauro lapelių, druskos.
Įdarui išmirkyti grybai išverdami, supjaustomi kubeliais ir pakepinami su susmulkintais svogūnais. Atšaldytas įdaras sumaišomas su sviestu ir iš jo formuojamas volelis.
Mėsa išmušama kūjeliu, pabarstoma prieskoniais, druska. Ant jos dedamas įdaras. Sudėjus įdarą, mėsa suvyniojama voleliu ir kepama riebaluose. Suktinis tiekiamas užpiltas sviestu. Aplinkui apdėliojamas virtomis bulvėmis, virtomis morkomis, žaliaisiais žirneliais. Puošiamas petražolėmis.
Komentarai (7)
-
(*)
2011-03-23 16:14
a kur dzhiuveselius det?manau paniruotei, a ne?