Sterkas pomidorų padaže su grybais
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
šiek tiek kvapieji pipirai (malti)
1 stiklinė pomidorų padažas
200 gramų starkis (filė)
200 gramų pievagrybiai
šiek tiek juodieji pipirai (malti)
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sterko filė supjaustoma gabalais ir išverdama vandenyje su prieskoniais bei druska. Po to gabalai išdėliojami porcijinėje keptuvėje, ant viršaus sudedami patroškinti pievagrybiai ir palaistoma pomidorų padažu.
Prieš patiekiant, patiekalas pakaitinamas iki virimo, papuošiamas vėžių kakliukais arba krabų gabaliukais ir nuluptais citrinos griežinėliais.
Taip galima paruošti didįjį eršketą, sterlę, lydeką, menkę, vėgėlę ir kitokią žuvį.

Sterkas pomidorų padaže su grybais

Komentarai: 5
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Sterko filė supjaustoma gabalais ir išverdama vandenyje su prieskoniais bei druska. Po to gabalai išdėliojami porcijinėje keptuvėje, ant viršaus sudedami patroškinti pievagrybiai ir palaistoma pomidorų padažu.
Prieš patiekiant, patiekalas pakaitinamas iki virimo, papuošiamas vėžių kakliukais arba krabų gabaliukais ir nuluptais citrinos griežinėliais.
Taip galima paruošti didįjį eršketą, sterlę, lydeką, menkę, vėgėlę ir kitokią žuvį.

Reklama:

Komentarai (5)


  • (anonimas) 2011-08-07 16:14

    :super: labai skanu ir greitai paruosiama


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...