150 gramų | tunas (konservuotas savo sultyse) |
160 gramų | tešla (sluoksniuota) |
8 vienetai | pomidorai (vyšniniai) |
4 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | špinatai |
šiek tiek | petražolės |
120 gramų | mocarela sūris |
Ant tešlos sudėjau pomidorų puseles.
Tuną sumaišiau su žalumynais ir sutarkuotu sūriu (50 g). Šią masę taip pat sudėjau ant tešlos.
Viršų apibarsčiau likusiu sūriu (70 g).
Viską užpyliau kiaušinių plakiniu.
Kepiau apie 15 minučių 180° C orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Paprastas varškės apkepas
- Varškės apkepas
- Turkiškai pagaminti kiaušiniai
- Austrijos varškėtis
- Greitas bulvių apkepas
- Varškės apkepas
- Spurgečiai
- Varškės apkepas su cukinija ir paprika
- Varškės apkepas su asiūkliais
- Omletas su žirneliais
- Tirolietiškas omletas su grybais
- Varškėčiai su džiovintais vaisiais
- Varškės apkepėlis
- Greitas varškės apkepas
- Šašlykas granatų sulčių marinate
- Varškėčiai su bulvėmis
- Bulvių ir varškės apkepas
- Šventinė kiaulienos armonikėlė
- Varškės blyneliai
- Varškės apkepas su šokolado glaistu
Stebuklingas omletas
- Paruošimo laikas:
-
Tunas, konservuotas savo sultyse,
150 gramų -
Tešla, sluoksniuota,
160 gramų -
Pomidorai, vyšniniai,
8 vienetai -
Kiaušiniai,
4 vienetai - Špinatai
- Petražolės
-
Mocarela sūris,
120 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kepimo formą patepiau aliejumi ir įtiesiau tešlą.
Ant tešlos sudėjau pomidorų puseles.
Tuną sumaišiau su žalumynais ir sutarkuotu sūriu (50 g). Šią masę taip pat sudėjau ant tešlos.
Viršų apibarsčiau likusiu sūriu (70 g).
Viską užpyliau kiaušinių plakiniu.
Kepiau apie 15 minučių 180° C orkaitėje.
Komentarai (5)
-
kiausas
2015-06-01 22:18
O kur tie kiausiniai?
-
Emigravusi
2012-02-25 17:22
Vokietijoje labai paplites patiekalas kepti kiausiniai su virtomis bulvemis ir spinatais. Puode pakepinami susmulkinti parukyti lasinukai, sudedami supjaustyti spinatai, truputis vandens, druskos, pipiru ir troskinama. Baigiant troskintis ipilama truputis vandens su miltais ir uzvirinama. Labai skanus, sveikas ir greitai paruosiamas patiekalas.