2 vienetai | morkos |
300 gramų | bulvių |
800 gramų | cukinija |
3 litrai | vanduo |
100 mililitrų | saulėgrąžų aliejus |
100 gramų | ryžiai |
1 vienetas | paprika |
2 vienetai | svogūnai (vidutinio dydžio) |
2 vienetai | pomidorai (dideli) |
šiek tiek | druska |
30 gramų | krapai |
Cukiniją išvaliau ir supjausčiau kubeliais. Įkaitinau keptuvėje saulėgrąžų aliejų ir pakepinau cukinijos kubelius iki auksinės rudos spalvos.
Į sriubą sudėjau pakepintą cukiniją, ryžius ir susmulkintą papriką.
Svogūnus supjausčiau žiedais, morkas sutarkavau su burokine tarka. Svogūnus ir morkos pakepinau svieste, pridėjau kapotų pomidorų ir supyliau į sriubą.
Į sriubą įbėriau druskos, smulkintų krapų ir viriau apie 30 minučių.
Vandens kiekis priklauso nuo jūsų pačių; kokio tirštumo sriubos norite, tiek vandens ir pilkite.
Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Rūgštynių sriuba su kalmarais
- Pupelių sriuba
- Voveraičių sriuba
- Aštri pomidorų sriuba su pupelėmis
- Tailandietiška vištienos ir makaronų sriuba
- Kreminė bulvių sriubytė
- Daržovių sriuba
- Sriuba "Korėja"
- Sriuba su makaronais
- Sriuba "Fazenda"
- Amerikietiška špinatų sriuba
- Suomiška žuvienė
- Špinatų sriuba
- Prancūziška svognų sriuba
- Imbierinė avokadų sriuba
- Sriubytė su ryžiais ir vištiena
- Grybų sriuba su slyvomis
- Paprikų ir vištienos sriuba
- Vištienos sriuba su koldūnais
- Pieniška briuselinių kopūstų sriuba
Sriuba "Fazenda"
- Paruošimo laikas:
-
Morkos,
2 vienetai -
Bulvės,
300 gramų -
Cukinija,
800 gramų -
Vanduo,
3 litrai -
Saulėgrąžų aliejus,
100 mililitrų -
Ryžiai,
100 gramų -
Paprika,
1 vienetas -
Svogūnai, vidutinio dydžio,
2 vienetai -
Pomidorai, dideli,
2 vienetai - Druska
-
Krapai,
30 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Bulves supjausčiau kubeliais ir sudėjau į vandenį virti.
Cukiniją išvaliau ir supjausčiau kubeliais. Įkaitinau keptuvėje saulėgrąžų aliejų ir pakepinau cukinijos kubelius iki auksinės rudos spalvos.
Į sriubą sudėjau pakepintą cukiniją, ryžius ir susmulkintą papriką.
Svogūnus supjausčiau žiedais, morkas sutarkavau su burokine tarka. Svogūnus ir morkos pakepinau svieste, pridėjau kapotų pomidorų ir supyliau į sriubą.
Į sriubą įbėriau druskos, smulkintų krapų ir viriau apie 30 minučių.
Vandens kiekis priklauso nuo jūsų pačių; kokio tirštumo sriubos norite, tiek vandens ir pilkite.
Skanaus :)