Sriuba "Čili"
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
500 gramų jautienos faršas
1 vienetas aitriosios paprikos
100 mililitrų pomidorų padažas (aštrus)
500 gramų pomidorai
2 skiltelės česnakas
400 gramų pupelės (aštrios, raudonosios, konservuotos)
1 vienetas paprika
šiek tiek prieskoniai (jautienai)
1 vienetas svogūnai
3 valgomieji šaukštai aliejaus
200 gramų sūris (fermentinis)
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
~ 2 valandos
Pomidorus nuplikykite karštu vandeniu ir nulupkite nuo jų odelę. Pomidorus, čili pipirą, papriką ir česnako skilteles sumalkite. Jautienos faršą pakepinkite kartu su smulkiai supjaustytu svogūnu kol paruduos. Į puodą supilkite faršą, sumaltą daržovių masę, konservuotas pupeles ir pomidorų padažą. Jei manote, kad per sausa, pomidorų padažo įdėkite šiek tiek daugiau. Viską gerai išmaišykite, suberkite prieskonius ir druską. Troškinkite apie 15-20 minučių ant silpnos ugnies. Patiekdami supilstykite į lėkštes ir apibarstykite tarkuotu fermentiniu sūriu, sūris gražiai išsilydys. Skaniausia valgyti su paskrudintomis ir česnaku įtrintomis batono riekelėmis arba pašildytomis česnakinėmis bandelėmis (būna, berods, IKI parduotuvėse).

Populiariausi receptai šią savaitę

Sriuba "Čili"

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

~ 2 valandos
Pomidorus nuplikykite karštu vandeniu ir nulupkite nuo jų odelę. Pomidorus, čili pipirą, papriką ir česnako skilteles sumalkite. Jautienos faršą pakepinkite kartu su smulkiai supjaustytu svogūnu kol paruduos. Į puodą supilkite faršą, sumaltą daržovių masę, konservuotas pupeles ir pomidorų padažą. Jei manote, kad per sausa, pomidorų padažo įdėkite šiek tiek daugiau. Viską gerai išmaišykite, suberkite prieskonius ir druską. Troškinkite apie 15-20 minučių ant silpnos ugnies. Patiekdami supilstykite į lėkštes ir apibarstykite tarkuotu fermentiniu sūriu, sūris gražiai išsilydys. Skaniausia valgyti su paskrudintomis ir česnaku įtrintomis batono riekelėmis arba pašildytomis česnakinėmis bandelėmis (būna, berods, IKI parduotuvėse).

Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų