Spurgytės su kremu
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
4 lašai vanilė (kremui)
2 valgomieji šaukštai cukrus (kremui)
4 vienetai kiaušiniai
šiek tiek druska
1 stiklinė kvietiniai miltai
0.5 litro aliejaus (kepimui)
200 gramų grietinėlės, 35% (20 proc. riebumo, kremui)
1 stiklinė vanduo
80 gramų sviestas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Išplakite kiaušinius su žiupsneliu druskos.
Po to į kiaušinius įmaišykite ištirpintą sviestą. Supilkite vandenį ir suberkite miltus. Gerai išmaišykite.

Įkaitinkite aliejų.
Pasemkite šaukštą tešlos ir pikite į keptuvę su aliejumi.
Kepkite aliejuje, kol abi pusės pagelsta.

Kai išgriebsite iš aliejaus, spurgas sudėkite ant popierinių rankšluostėlių, kad aliejaus perteklius nusivarvėtų.

Grietinėlę išplakite su cukrumi ir vanilės lašais.
Grietinėle paskaninkite spurgas. Papuošimui tinka ir vaisiai: vynuogės, braškės, vyšnios ir t.t.

Populiariausi receptai šią savaitę

Spurgytės su kremu

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Išplakite kiaušinius su žiupsneliu druskos.
Po to į kiaušinius įmaišykite ištirpintą sviestą. Supilkite vandenį ir suberkite miltus. Gerai išmaišykite.

Įkaitinkite aliejų.
Pasemkite šaukštą tešlos ir pikite į keptuvę su aliejumi.
Kepkite aliejuje, kol abi pusės pagelsta.

Kai išgriebsite iš aliejaus, spurgas sudėkite ant popierinių rankšluostėlių, kad aliejaus perteklius nusivarvėtų.

Grietinėlę išplakite su cukrumi ir vanilės lašais.
Grietinėle paskaninkite spurgas. Papuošimui tinka ir vaisiai: vynuogės, braškės, vyšnios ir t.t.

Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų