Spurgos kitaip
Porcijų skaičius:
30
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 30
3 stiklinės | pienas | |
2 stiklinės | miltai | |
1 vienetas | kiaušiniai | |
4 valgomieji šaukštai | cukrus | |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus | |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus | |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska | |
0.5 arbatinio šaukštelio | kepimo milteliai | |
Kepimui: | ||
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Gerai sumaišyti miltus, cukrų, vanilinį cukrų, kepimo miltelius, druską ir cinamoną.
2.
Įpilti aliejaus, pieno ir įmušti kiaušinį. Viską gerai išmaišyti.
3.
Nedideliame puode įkaitinti aliejų.
4.
Tešlą kabinti šaukštu ir atsargiai leisti į karštą aliejų. Kepti kol gražiai paruduos.
5.
Ištraukti spurgas iš aliejaus ir padėti ant popierinio rankšluosčio. Kol karštos, apibarstyti cukraus pudra. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pyragėliai su daržovėmis
- Napoleono pyragaičiai
- Larisos kalėdinis pyragaitis
- Bulvinės bandelės
- Tobulosios mielinės spurgos
- Spurgos
- Rageliai
- Karamelinės lazdelės
- Suktukai su varške
- Bananai tešloje
- Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su įdaru
- Plikytos tešlos pyragaičiai
- Bandelės su grybais
- Kamelijos skanėstas
- Spurgos
- Spurgos su vyšniomis
- Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su vyšnių įdaru
- Greitas sausaininis pyragas
- Riestainiai
- Pyragėliai su obuoliene
Spurgos kitaip
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 30
-
Pienas,
3 stiklinės -
Miltai,
2 stiklinės -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Cukrus,
4 valgomieji šaukštai -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Kepimo milteliai,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Aliona
Gaminimo eiga:
Gerai sumaišyti miltus, cukrų, vanilinį cukrų, kepimo miltelius, druską ir cinamoną.
Įpilti aliejaus, pieno ir įmušti kiaušinį. Viską gerai išmaišyti.
Nedideliame puode įkaitinti aliejų.
Tešlą kabinti šaukštu ir atsargiai leisti į karštą aliejų. Kepti kol gražiai paruduos.
Ištraukti spurgas iš aliejaus ir padėti ant popierinio rankšluosčio. Kol karštos, apibarstyti cukraus pudra. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...