Varškę sumaigyti su cukrumi. Tada įmušti kiaušinį, pilti kefyrą ir maišyti. Berti miltų ir maišyti, kad masė būtų ganėtinai minkšta. Iš masės formuoti spugytes (jei reikia pridėti miltų). Tešla neturi lengvai lipdytis, nes skaniau kai varškės masė ganėtinai minkšta, bet formuojama. Spurgytes - varškėčius apvolioti miltuose ir dėti kepti į įkaitintą aliejų.
Skanaus.
Spurgečiai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 pakeliai | varškė |
4 arbatiniai šaukšteliai | cukrus |
2 žiupsneliai | druska |
0.5 stiklinės | kefyras ((mažiau negu pusė stikl.)) |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Austrijos varškėtis
- Virtinukai
- Laukinis sūris
- Skanus varškės apkepas
- Vidos tinginėliai
- Varškės apkepas
- Varškės apkepas su vyšniomis
- Varškės apkepas su bananais
- Varškės virtinukai
- Špinatų apkepas
- Bulvių ir kamambero apkepas
- Studentiški pusryčiai
- Margaritos varškės apkepas
- Bananiniai varškėčiai
- Varškės apkepas su šokolado glaistu
- Kiaušinienė su pienu
- Varškės apkepas su persikais
- Špinatų apkepas su varške
- Šventinė višta
- Dešrelės su įdaru
Spurgečiai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Varškė,
2 pakeliai -
Cukrus,
4 arbatiniai šaukšteliai -
Druska,
2 žiupsneliai -
Kefyras, (mažiau negu pusė stikl.),
0.5 stiklinės -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Miltai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Varškę sumaigyti su cukrumi. Tada įmušti kiaušinį, pilti kefyrą ir maišyti. Berti miltų ir maišyti, kad masė būtų ganėtinai minkšta. Iš masės formuoti spugytes (jei reikia pridėti miltų). Tešla neturi lengvai lipdytis, nes skaniau kai varškės masė ganėtinai minkšta, bet formuojama. Spurgytes - varškėčius apvolioti miltuose ir dėti kepti į įkaitintą aliejų.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Sonata
2016-05-01 16:55
Super skanuciai
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...