300 gramų | špinatai |
150 mililitrų | grietinėlės, 35% ((12% riebumo)) |
4.3 litro | vanduo |
2 vienetai | svogūnai (askaloninių ) |
1 valgomasis šaukštas | miltai |
2 valgomieji šaukštai | sūris (parmezano, smulkintas) |
1 skiltelė | česnakas |
1 vienetas | sultinys (MAGGI daržovių (kubelis)) |
1 sauja | duona (skrebučiai) |
2 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
100 gramų | bazilikas |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Obuolių ir erškėtuogių sriuba
- Moliūgų sriuba
- Trinta brokolių sriuba
- Sojų sriuba
- Trinta sriuba su salierais
- Pomidorų sriuba su cukinija
- Sriuba su jautiena ir perlinėmis kruopomis
- Bulvių ir špinatų sriuba
- Paprikų sriuba
- Čili sriuba
- Šaldytų grybų sriuba
- Varnalėšos sriuba
- Šviežių daržovių sriuba su vištiena
- Grybų sriuba su duona
- Asiūklio ūglių sriuba
- Svogūnų sriuba
- Kreminė bulvių sriubytė
- Lydyto sūrelio sriuba su daržovėmis
- Jogurto sriuba
- Dilgėlių sriuba
Špinatų sriuba
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Špinatai,
300 gramų -
Grietinėlė, 35%, (12% riebumo),
150 mililitrų -
Vanduo,
4 ir 1/3 litro -
Svogūnai, askaloninių ,
2 vienetai -
Miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Sūris, parmezano, smulkintas,
2 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
1 skiltelė -
Sultinys, MAGGI daržovių (kubelis),
1 vienetas -
Duona, skrebučiai,
1 sauja -
Alyvuogių aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Bazilikas,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Nuvalytus svogūnus supjaustykite ir česnako skiltelę.
Įkaitinkite puodą, įpilkite alyvuogių aliejaus ir pakepkite svogūnus ir česnaką. Apibarstykite miltais.
Į pudą supilkite vandenį ir palaukite kol užvirs. Tuomet ištirpinkite „Maggi“ daržovių sultinio kubelį.
Sudėkite špinatus bei susmulkintą baziliką į puodą. Tuomet smulkintuvu sutrinkite puodo tūrinį, kol sriuba pasidarys tiršta.
Tuomet supilkite grietinėlę ir pavirkite dar apie 5 min ant žemos ugnies.
Patiekite sriubą su parmezano sūriu ir duonos skrebučiais.