1 pakelis | miltai (Spelta mišinys picai) | |
210 mililitrų | vanduo | |
40 mililitrų | aliejaus | |
1 žiupsnelis | druska | |
200 gramų | kumpis | |
3 vienetai | pomidorai | |
200 gramų | sūris | |
3 valgomieji šaukštai | kečupas | |
3 valgomieji šaukštai | majonezas | |
šiek tiek | bazilikas | |
šiek tiek | pipirai | |
1 saujelė | svogūnų laiškai | |
1 žiupsnelis | džiovintas raudonėlis | |
Aptepimui: | ||
1 skiltelė | česnakas | |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
Sūrį sutarkuoti.
Kečupą sumaišyti su majonezu.
Aptepti kečupo - majonezo padažu.
Berti 2/3 tarkuoto sūrio.
Dėti kumpį, pomidorus, svogūnų laiškus.
Berti likusį sūrį ir prieskonius.
Ištraukus iš orkaitės kraštelį aptepti aliejaus ir česnako padažu (česnaką nulupti ir sutrinti belderiu su aliejumi) bei apiberti bazilikais ir raudonėliais.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Picos paplotėlis su varške
- Duonos apkepas
- Ryžių apkepas
- Margaritos žuvies apkepas
- Apkepas „Vienas ir du“
- Olandiškas ryžių pyragas
- Obuolių ir kukurūzų apkepas
- Soti Sauliaus pica
- Pica su saliamiu
- Maža pica
- Ryžių apkepas su grybais
- Ryžių apkepas
- Pyragas su žuvies įdaru
- Pica su vištiena
- Pica „Greitukas“
- Kepta manų košė su pasukomis
- Sluoksniuotas apkepas
- Menkės apkepas su grybais
- Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
- Pyragas su špinatais, dešrelėmis ir sūriu
Speltos pica
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Miltai, Spelta mišinys picai,
1 pakelis -
Vanduo,
210 mililitrų -
Aliejus,
40 mililitrų -
Druska,
1 žiupsnelis -
Kumpis,
200 gramų -
Pomidorai,
3 vienetai -
Sūris,
200 gramų -
Kečupas,
3 valgomieji šaukštai -
Majonezas,
3 valgomieji šaukštai - Bazilikas
- Pipirai
-
Svogūnų laiškai,
1 saujelė -
Džiovintas raudonėlis,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Česnakas,
1 skiltelė -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Paruošti picos paplotį, kaip nurodyta ant pakuotės (sumaišyti su šiltu vandeniu ir aliejumi, palikti kilti).
Kumpį supjaustyti juostelėmis, pomidorus - skiltelėmis.
Sūrį sutarkuoti.
Kečupą sumaišyti su majonezu.Pakilusią tešlą iškočioti, subadyti šakute.
Aptepti kečupo - majonezo padažu.
Berti 2/3 tarkuoto sūrio.
Dėti kumpį, pomidorus, svogūnų laiškus.
Berti likusį sūrį ir prieskonius.Kepti iki 180 C įkaitintoje orkaitėje, kol padas iškeps.
Ištraukus iš orkaitės kraštelį aptepti aliejaus ir česnako padažu (česnaką nulupti ir sutrinti belderiu su aliejumi) bei apiberti bazilikais ir raudonėliais.
Skanaus!