300 gramų | miltai (SPELTA) |
500 mililitrų | pienas |
5 gramai | mielės |
200 gramų | sūris |
100 gramų | kumpis |
200 gramų | pomidorų padažas |
Jei tešla per skysta, įberkite dar miltų.
Tešlą uždengti rankšluostėliu ir palikti pakilti ~20 minučių.
Pagrindą gausiai aptepti pomidorų padažu, užberti sūrį, kumpį, kitus mėgstamus priedus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Tortilijų suktinukai
- Sūrio lazdelės
- Paprikų suktinukai
- Česnakiniai šonkauliukai
- Užkandukai
- Keptuvėje keptas varškės sūris
- Suktukai su varške
- Karštos bandelės
- Įdaryti pomidorai
- Pyragėliai su žuvimi
- Bulviniai traškučiai
- Gardūs vištienos piršteliai
- Omletas su špinatais
- Pusryčiai puodelyje
- Žvynabudės muštiniai
- Migdoliniai kotletėliai
- Lašišos vėrinukai
- Traški pitos užkandėlė su sūrio padažu
- Monikos Šalčiūtės mėsainis
- Zarangollo Murciano – ispaniškas cukinijos užkandis
SPELTOS pica
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Miltai, SPELTA,
300 gramų -
Pienas,
500 mililitrų -
Mielės,
5 gramai -
Sūris,
200 gramų -
Kumpis,
100 gramų -
Pomidorų padažas,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Mieles ištirpinti šiltame piene, įmaišyti miltus, išminkyti tešlą.
Jei tešla per skysta, įberkite dar miltų.
Tešlą uždengti rankšluostėliu ir palikti pakilti ~20 minučių.Sūrį ir kumpį sutarkuoti.
Tešlą iškočioti ir dėti ant kepimo popieriumi dengtos skardos.
Pagrindą gausiai aptepti pomidorų padažu, užberti sūrį, kumpį, kitus mėgstamus priedus.Kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje ~25 minutes.
Komentarai (4)
-
lina
2017-08-11 14:09
super ;D
-
petras
2016-04-23 19:03
300 ml miltu, naudojau 200 ml arba 2 dl pieno.
Laikiau ilgiau nei 20 min, bet teasla tai nuostabi gavosi minsta pabarscius miltu nek kocelo nereikejo su rankomis kuo puikiausiai istampiau norimo dydzio pagrinda,
panasu kad receptas yra 2 picom, nes man su 300 ml miltu gavosi sociai teslos vienai picai.