Spelta blyneliai
AUTORIUS:
Gražina
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 pakelis miltai (Spelta miltinis mišinys blyneliams)
2 arbatiniai šaukšteliai uogienė (aviečių)
380 mililitrų vanduo
8 gramai mielės (sausos)
1 žiupsnelis druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Pakelio turinį ir sausas mieles suberti į indą, maišant įpilti 380 ml šilto vandens, įberti druskos pagal skonį. Gerai išmaišyti.
Kai nebeliks sausų miltų gumulėlių, tešlą palikti 20 - 30 minučių parauginimui.
2.
Vandenyje pamirkytu šlapiu šaukštu dėti tešlą į įkaitintą ir riebalais pateptą keptuvę.
Kepti iš abiejų pusių, kol apskrus.
Patiekite su aviečių uogiene.
Skanaus.

Populiariausi receptai šią savaitę

Spelta blyneliai

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Pakelio turinį ir sausas mieles suberti į indą, maišant įpilti 380 ml šilto vandens, įberti druskos pagal skonį. Gerai išmaišyti.
    Kai nebeliks sausų miltų gumulėlių, tešlą palikti 20 - 30 minučių parauginimui.

  2. Vandenyje pamirkytu šlapiu šaukštu dėti tešlą į įkaitintą ir riebalais pateptą keptuvę.
    Kepti iš abiejų pusių, kol apskrus.
    Patiekite su aviečių uogiene.
    Skanaus.

Receptą atsiuntė Gražina
Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų