Sparneliai po morkų ir pievagrybių patalu
AUTORIUS:
Silvija
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų vištų sparneliai
150 gramų pievagrybiai
2 vienetai morkos
2 vienetai svogūnai
1 vienetas paprika
4 skiltelės česnakas
2 valgomieji šaukštai pomidorų padažas
2 valgomieji šaukštai aliejaus
1 žiupsnelis druska
1 žiupsnelis prieskonių vištienai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Sparnelius ištrinti vištienos prieskoniais ir keptuvėje apkepti. Morkas sutarkuoti burokine tarka ir pradėti kepti aliejuje įkaitintoje keptuvėje.
2.
Šiek tiek apkepus, sudėti smulkiai supjaustytus svogūnus ir česnaką, taip pat šiaudeliais supjaustytą raudonąją papriką.
3.
Atskirai apkepti pievagrybius, viską suversti ant morkų, uždėti pomidorų padažo, išmaišyti ir šiek tiek apkepti.
4.
Apkeptos vištienos sparnelius sudėti į stiklinį indą, apkloti morkomis ir pievagrybiais (prieš tai paragauti ar užtenka sūrumo ir jeigu reikia įdėti druskos) ir iki 150 laipsnių įkaitintoje orkaitėje kepti 35 min. uždengus folija.

Populiariausi receptai šią savaitę

Sparneliai po morkų ir pievagrybių patalu

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Sparnelius ištrinti vištienos prieskoniais ir keptuvėje apkepti. Morkas sutarkuoti burokine tarka ir pradėti kepti aliejuje įkaitintoje keptuvėje.

  2. Šiek tiek apkepus, sudėti smulkiai supjaustytus svogūnus ir česnaką, taip pat šiaudeliais supjaustytą raudonąją papriką.

  3. Atskirai apkepti pievagrybius, viską suversti ant morkų, uždėti pomidorų padažo, išmaišyti ir šiek tiek apkepti.

  4. Apkeptos vištienos sparnelius sudėti į stiklinį indą, apkloti morkomis ir pievagrybiais (prieš tai paragauti ar užtenka sūrumo ir jeigu reikia įdėti druskos) ir iki 150 laipsnių įkaitintoje orkaitėje kepti 35 min. uždengus folija.

Receptą atsiuntė Silvija
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų