500 gramų | vištų sparneliai |
150 gramų | pievagrybiai |
2 vienetai | morkos |
2 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | paprika |
4 skiltelės | česnakas |
2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | prieskonių vištienai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Skanioji vištytė
- Vištiena su ryžiais
- Kepta supjaustyta višta
- Vištienos kotletai su sūriu
- Vištienos file kepsnys
- Vištos krūtinėlė su česnaku ir grybais
- Farširuota višta šventiniam stalui
- Vištienos kepsneliai su krabų lazdelėm
- Vištienos plovas
- Blauzdelės grilyje
- Daržovių bei mėsos troškinys
- Vištienos kukuliai
- Vištiena kinietiškai
- Lietiniai blynai su vištiena
- Kepti viščiukai
- Troškintos kurapkos
- Vištiena su anakardžių riešutais
- Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
- Netikras zuikis su vištiena
- Viščiukas folijoje
Sparneliai po morkų ir pievagrybių patalu
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Vištų sparneliai,
500 gramų -
Pievagrybiai,
150 gramų -
Morkos,
2 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Paprika,
1 vienetas -
Česnakas,
4 skiltelės -
Pomidorų padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Druska,
1 žiupsnelis -
Prieskoniai vištienai ,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Sparnelius ištrinti vištienos prieskoniais ir keptuvėje apkepti. Morkas sutarkuoti burokine tarka ir pradėti kepti aliejuje įkaitintoje keptuvėje.
Šiek tiek apkepus, sudėti smulkiai supjaustytus svogūnus ir česnaką, taip pat šiaudeliais supjaustytą raudonąją papriką.
Atskirai apkepti pievagrybius, viską suversti ant morkų, uždėti pomidorų padažo, išmaišyti ir šiek tiek apkepti.
Apkeptos vištienos sparnelius sudėti į stiklinį indą, apkloti morkomis ir pievagrybiais (prieš tai paragauti ar užtenka sūrumo ir jeigu reikia įdėti druskos) ir iki 150 laipsnių įkaitintoje orkaitėje kepti 35 min. uždengus folija.
Komentarai