Šparaginių pupelių troškinys su dešra
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 litras | šparaginės pupelės (virtos ) |
50 gramų | sviestas |
2 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | cukinija (maža) |
300 gramų | dešra (servelatas) |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
1 žiupsnelis | juodieji pipirai |
1 žiupsnelis | lauro lapų |
1 sauja | žalumynų (petražolės, krapai, bazilikai) |
100 gramų | sūris (fermentinis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Keptuvėje ant sviesto patroškinti smulkintas daržoves, žalumynus.
2.
Sudėti smulkiai pjaustytą pakepintą dešrą.
Supilti pupeles, prieskonius, druską, išmaišyti ir dar patroškinti kelias minutes.
Supilti pupeles, prieskonius, druską, išmaišyti ir dar patroškinti kelias minutes.
3.
Prieš valgant užtarkuoti sūriu.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Troškinta veršiena su pievagrybiais
- Kepti ryžiai
- Vištienos krūtinėlė
- Vištiena troškinta daržovėse
- Pupelių troškinys su mėsa
- Kiauliena troškinta su marinuotomis daržovėmis
- Vištiena grybų padaže
- Lęšiai su vynu
- Troškinta briediena
- Amerikietiškai pagaminta mėsa
- Jautienos troškinys su moliūgais
- Kiaulienos troškinys su voveraitėmis
- Kiškiena, troškinta su grybais
- Troškinta vištiena kinietiškai
- Vištienos kepenėlės su obuoliais
- Aštri troškinta aviena
- Kiškiena bulgariškai
- Kiškis puodelyje
- Guliašo sriuba arba "Zupa gulaszowa"
- Su daržovėmis troškinta vištiena
Šparaginių pupelių troškinys su dešra
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Šparaginės pupelės, virtos ,
1 litras -
Sviestas,
50 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Cukinija, maža,
1 vienetas -
Dešra, servelatas,
300 gramų -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Juodieji pipirai,
1 žiupsnelis -
Lauro lapai,
1 žiupsnelis -
Žalumynai, petražolės, krapai, bazilikai,
1 sauja -
Sūris, fermentinis,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Keptuvėje ant sviesto patroškinti smulkintas daržoves, žalumynus.
Sudėti smulkiai pjaustytą pakepintą dešrą.
Supilti pupeles, prieskonius, druską, išmaišyti ir dar patroškinti kelias minutes.Prieš valgant užtarkuoti sūriu.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...