Šparaginių pupelių salotos
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų | šparaginės pupelės (įvairių spalvų) | |
3 arbatiniai šaukšteliai | krapai (smulkinti) | |
1 vienetas | svogūnai (mažas) | |
7 vienetai | pomidorai ((vyšiniai)) | |
Užpilui: | ||
3 valgomieji šaukštai | acto ((obuolių)) | |
4 valgomieji šaukštai | vanduo | |
1 arbatinis šaukštelis | cukrus | |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska (jūros) | |
šiek tiek | paprika (aitrioji) | |
1 skiltelė | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Šparagines pupeles išvirti, atvėsinti, supjaustyti stambiais gabalėliais.
2.
Svogūną supjaustyti smulkiais kubeliais ir kartu su krapais užberti ant pupelių.
3.
Paruošti užpilą iš užpilui skirtų ingredientų. Užpilu užpilti salotas ir padėti valandai į šaldytuvą. Papuošti vyšniniais pomidoriukais ir smulkintais krapais.
Skanaus!
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Traškios salotos
- Jūros kopūstai su džiovintais grybais
- Lietuviškos salotos
- Salotos „Drakoniukas 2012“
- Saldžios vištienos salotos
- Tuno salotos
- Salotos su liežuviu
- Burokėlių salotos
- Marinuotų burokėlių salotos
- Salotos su silke
- Ryžių salotų gaminimas
- Mišrainė „Grybukų laukelis“
- Salotos su tunu
- Makaronų salotos
- Rūkytos menkės salotos
- Mišrainė su lašiša
- Sočios salotos
- Arvydo avokadų-pomidorų salotos su parūkyta paprika
- Tuno mišrainė
- Skanioji Jolantos mišrainė
Šparaginių pupelių salotos
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Šparaginės pupelės, įvairių spalvų,
300 gramų -
Krapai, smulkinti,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Svogūnai, mažas,
1 vienetas -
Pomidorai, (vyšiniai),
7 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Actas, (obuolių),
3 valgomieji šaukštai -
Vanduo,
4 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska, jūros,
0.5 arbatinio šaukštelio - Paprika, aitrioji
-
Česnakas,
1 skiltelė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šparagines pupeles išvirti, atvėsinti, supjaustyti stambiais gabalėliais.
Svogūną supjaustyti smulkiais kubeliais ir kartu su krapais užberti ant pupelių.
Paruošti užpilą iš užpilui skirtų ingredientų. Užpilu užpilti salotas ir padėti valandai į šaldytuvą. Papuošti vyšniniais pomidoriukais ir smulkintais krapais.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...