500 gramų | šparaginės pupelės |
100 gramų | kiaulienos lašiniai (neriebūs) |
2 valgomieji šaukštai | acto |
1 arbatinis šaukštelis | garstyčios (padažas) |
0.5 arbatinio šaukštelio | cukrus |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
šiek tiek | druska |
2 valgomieji šaukštai | vynas (raudonas) |
2 vienetai | paprika |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Karštieji kukurūzai su prieskoninėmis žolelėmis
- Kepti patisonai
- Varškės apkepas su cukinija ir paprika
- Keptos gelteklės
- Balandėliai su paprika ir pupelėmis
- Daržovių troškinys
- Balandėliai su daržovių įdaru
- Faršo apkepas su daržovėmis
- Kepta cukinija su kariu
- Morkų maltiniai
- Karštieji kukurūzai su cinamonu ir žaliąja citrina
- Bulviniai blynai su morkomis
- Įdaryta cukinija
- Mėsos ir daržovių vėrinukai
- Cukinijų žiedeliai
- Kepti salierai
- Varškės ir morkų apkepas
- Lietinių tortas
- Kepti aguročiai su grybais ir daržovėmis
- Paprikos, įdarytos faršu ir ryžiais
Šparaginės pupelės
- Paruošimo laikas:
-
Šparaginės pupelės,
500 gramų -
Kiaulienos lašiniai, neriebūs,
100 gramų -
Actas,
2 valgomieji šaukštai -
Garstyčios, padažas,
1 arbatinis šaukštelis -
Cukrus,
0.5 arbatinio šaukštelio - Pipirai, juodieji
- Druska
-
Vynas, raudonas,
2 valgomieji šaukštai -
Paprika,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Pupelių ankštys susmulkinamos, truputį apvirinamos pasūdytame vandenyje ir išgriebiamos į graibštą. Plonais griežinėliais supjaustyti lašiniukai paspirginami, kol truputį parunda. Tuomet kepimo riebalai sumaišomi su actu, garstyčiomis, cukrumi, pipirais ir raudonuoju vynu. Dvi smulkiai supjaustytos paprikų ankštys patroškinamos, kol suminkštėja, ir sumaišomos su pupelėmis. Prie šio valgio paduodami paspirginti lašiniukai ir kmynais apibarstytos bulvės.
Komentarai (4)
-
Genute
2016-01-18 23:40
Ir nuotrauka tai visai ne pupelių
-
Lina
2015-12-15 00:10
neriebus lasiniai :DDDDDD anekdotas :D
-
Susirupines
2014-09-14 18:16
Idomūs jūsų ingridientai:
"Kiaulienos lašiniai, neriebūs, 100 gramų"
Prašau pasakyti, kur galima gauti neriebių lašinių, nes kolkas egzistuoja tik lašiniai kuriu sudetyje yra 100% riebalai. Taip yra todėl, kad lašiniai ir yra riebalai.