4 saujos | šparagai |
2 valgomieji šaukštai | balzaminio kremo |
2 arbatiniai šaukšteliai | alyvuogių aliejaus |
1 valgomasis šaukštas | citrinų sultys |
1 valgomasis šaukštas | sojos padažas |
2 valgomieji šaukštai | sultys ((šviežių apelsinų)) |
1 arbatinis šaukštelis | medus |
2 skiltelės | česnakas (tarkuotas) |
Palikite marinuotis pusė valandos.
Patiekite apšlakstę alyvuogių aliejumi, šviežiai maltais juodaisiais pipirais.
Galima užbarstyti tarkuoto parmezano ar "Džiugo".
Populiariausi receptai šią savaitę
- Moliūgų kotletukai
- "Balandėlis"
- Balandėliai pekino kopūsto lapuose
- Romos pjausnys iš sūrio
- Vegetariški balandėliai
- Blynai iš patisonų
- Faršo, paprikos ir pomidorų apkepas
- Burokėlių blynai su varške
- Troškinti įdaryti agurkai
- Suflė su žirneliais
- Kukurūzų burbuolės
- Kvietinių miltų blynai
- Įdaryti rauginti agurkai
- Kopūstų blynai
- Cukinijų žiedeliai
- Šviežių kopūstų - morkų salotos su majonezu
- Cukinijų apkepas
- Lauko čili sriuba
- Lietinių blynų ryšulėliai su daržovėmis
- Šparagai su lašiniais
Šparagai ant griliaus
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Šparagai,
4 saujos -
Balzaminis kremas,
2 valgomieji šaukštai -
Alyvuogių aliejus,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Citrinų sultys,
1 valgomasis šaukštas -
Sojos padažas,
1 valgomasis šaukštas -
Sultys, (šviežių apelsinų),
2 valgomieji šaukštai -
Medus,
1 arbatinis šaukštelis -
Česnakas, tarkuotas,
2 skiltelės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Nuskuskite šparagus (nuo trečdalis nuo koto pusės) ir nupjaukite apie 1 cm koto (kietąją dalį). Pavirkite juos sūdytame vandenyje 2-3 min. Nukoškite ir sudėkite į dubenį.
Sumaišykite visus ingridientus ir marinatu apšlakstykite smidrus.
Palikite marinuotis pusė valandos.Sudėkite ant grutelių ir kepkite ant žarijų vartydami, kol šparagai sušils ir vos vos apskrus.
Patiekite apšlakstę alyvuogių aliejumi, šviežiai maltais juodaisiais pipirais.
Galima užbarstyti tarkuoto parmezano ar "Džiugo".