1 stiklinė | vanduo |
0.5 stiklinės | cukrus |
230 gramų | spanguolės |
1 stiklinė | obuoliai (supjaustyti) |
2. Sumažinkite ugnį; virkite retkarčiais maišydami 3-4 minutes arba kol spanguolių odelės suskilinės. Nuimkite nuo ugnies; ataušinkite. Uždenkite ir padėkite į šaldytuvą bent 3 valandoms.
Patiekite atšaldytą su jautiena, kiauliena arba paukštiena.
Išeiga; 2 puodeliai
Jei gaminate iš anksto: galite pagaminti prieš penkias dienas ir saugoti šaldytuve.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Obuolinis padažas prie mėsos
- Avokado padažas
- Pomidorų padažas su grybais
- Tikra Guacamole
- Arvydo greipfrutų-alyvuogių padažas
- Saldžiarūgštis padažas žiemai
- Rytietiškas pipirų padažas
- Spanguolių ir obuolių padažas
- Aštri salsa
- Pievagrybių padažas
- Jogurto ir agurkų padažiukas
- Itališkas pomidorų padažas
- Žuvies padažas su krienais
- Pomidorų padažas
- Vinaigrette užpilas su žolelėmis
- Kelmučių - marinatas
- Šokolado padažas
- Aštriai saldi salsa
- Grybų padažas
- Pomidorų padažas
Spanguolių ir obuolių padažas
- Paruošimo laikas:
-
Vanduo,
1 stiklinė -
Cukrus,
0.5 stiklinės -
Spanguolės,
230 gramų -
Obuoliai, supjaustyti,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
1. Vidutiniame inde sumaišykite vandenį ir cukrų. Užvirkite, maišydami iki cukrus ištirps. Virkite ant didelės ugnies 5 minutes. Sudėkite spanguoles ir obuolius. Užvirkite vėl.
2. Sumažinkite ugnį; virkite retkarčiais maišydami 3-4 minutes arba kol spanguolių odelės suskilinės. Nuimkite nuo ugnies; ataušinkite. Uždenkite ir padėkite į šaldytuvą bent 3 valandoms.
Patiekite atšaldytą su jautiena, kiauliena arba paukštiena.
Išeiga; 2 puodeliai
Jei gaminate iš anksto: galite pagaminti prieš penkias dienas ir saugoti šaldytuve.