Morkas sutarkuoti, o spanguoles sumalti arba sutrinti ir virti, kol morkos suminkštės.
Pasaldinti ir virti ant stiprios ugnies, kol sutirštės.
Tuomet supilstyti į stiklainius ir sandariai uždaryti.
Spanguolių ir morkų marmeladas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | spanguolės |
3 kilogramai | morkos |
1.5 kilogramo | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Slyvų uogienė
- Sedulos vaisių drebučiai
- Saldžiarūgščiai marinuoti agurkai
- Baklažanų ikrai žiemai
- Konservuotos rūgštynės
- Konservuota adžika
- Konservuoti žiediniai kopūstai
- Raudonųjų serbentų drebučiai su vanile
- Marinuoti žiediniai kopūstai
- Konservuoti pomidorai
- Juodų serbentų uogienė
- Pomidorai su želatina
- Troškinti kopūstai su pomidorų padažu
- Pomidorai savo sultyse be odelių
- Džemas iš juodųjų serbentų
- Pikantiški pomidorai su cinamonu
- Mišrainė su ryžiais
- Kriaušių kompotas
- Rauginti agurkai žiemai
- Itališkos daržovių salotos
Spanguolių ir morkų marmeladas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Spanguolės,
1 kilogramas -
Morkos,
3 kilogramai -
Cukrus,
1.5 kilogramo - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Morkas sutarkuoti, o spanguoles sumalti arba sutrinti ir virti, kol morkos suminkštės.
Pasaldinti ir virti ant stiprios ugnies, kol sutirštės.
Tuomet supilstyti į stiklainius ir sandariai uždaryti.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...