Makaronus sudėti į verdantį vandenį ir virti apie 20 min. vidutinio kaitrumo orkaitėje.
Lašišą supjaustyti kubeliais.
Lašišą, česnakus ir krevetes užpilti vynu ir patroškinti, kol vynas išgaruos.
Į keptuvę sudėti makaronus ir sudėti grietinėlę.
Pamaišant troškinti 2 minutes.
Dar karštus makaronus apibarstyti sutarkuotu sūriu.
Spageti su lašiša ir krevetėmis
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
200 mililitrų | grietinėlės, 35% (20 proc. riebumo) |
150 gramų | parmezano sūris |
2 skiltelės | česnakas (sugrūsti) |
500 gramų | krevetės be kevalo |
50 mililitrų | baltas vynas |
250 gramų | spageti |
200 gramų | lašiša (virta arba kepta) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Lašiša su citrina
- Lašišos šašlykas su paprikomis
- Žuvies-kumpio suktinukai
- Virta žuvis tešloje
- Kepti grilyje oto gabalėliai
- Karpis su porais
- Lašiša su prieskoninėmis žolelėmis
- Marinuotas keptas sterkas
- Keptos plekšnės
- Bajoriška žuvis su pasninko spirgučiais pagal Radvilų virėjo receptą
- Jūros gėrybių šašlykas
- Lietuviški "sushiai"
- Tuno salotos su feta sūriu
- Farširuota lydeka kepta orkaitėje
- Žuvies maltinukai su žirnelių įdaru
- Žuvies blyneliai su žalumynais
- Lašišos apkepas
- Bulviniai blynai su lašiša
- Lašišos apkepas su špinatais
- Žuvytės tešloje
Spageti su lašiša ir krevetėmis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grietinėlė, 35%, 20 proc. riebumo,
200 mililitrų -
Parmezano sūris,
150 gramų -
Česnakas, sugrūsti,
2 skiltelės -
Krevetės be kevalo,
500 gramų -
Baltas vynas,
50 mililitrų -
Spageti,
250 gramų -
Lašiša, virta arba kepta,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Makaronus sudėti į verdantį vandenį ir virti apie 20 min. vidutinio kaitrumo orkaitėje.
Lašišą supjaustyti kubeliais.
Lašišą, česnakus ir krevetes užpilti vynu ir patroškinti, kol vynas išgaruos.
Į keptuvę sudėti makaronus ir sudėti grietinėlę.
Pamaišant troškinti 2 minutes.
Dar karštus makaronus apibarstyti sutarkuotu sūriu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...