Spagečiai a‘la Carbonara
AUTORIUS:
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų spageti
60 mililitrų grietinė
200 mililitrų vanduo
1 vienetas knorr fix mišinys spagečiams „carbonara“
150 gramų kiauliena (šoninė)
1 vienetas svogūnai
100 gramų sūris (fermentinis, tarkuotas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Užvirinkite didelį puodą vandens ir virkite spagečius "al dente".
2.
Supjaustykite kumpį kubeliais, sukapokite svogūnus ir pakepinkite aliejuje.
3.
Sumaišykite Knorr Fix ruošinį su vandeniu ir grietine.
4.
Supilkite padažą į keptuvę ir užvirkite.
5.
Į išvirtus makaronus suberkite sūrį ir supilkite padažą. Viską sumaišykite ir nedelsdami patiekite.

PATARIMAS:Pagardinkite patiekalą rozmarinais ir kitom žolelėm, tai suteiks išskirtinį skonį

Populiariausi receptai šią savaitę

Spagečiai a‘la Carbonara

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Užvirinkite didelį puodą vandens ir virkite spagečius "al dente".

  2. Supjaustykite kumpį kubeliais, sukapokite svogūnus ir pakepinkite aliejuje.

  3. Sumaišykite Knorr Fix ruošinį su vandeniu ir grietine.

  4. Supilkite padažą į keptuvę ir užvirkite.

  5. Į išvirtus makaronus suberkite sūrį ir supilkite padažą. Viską sumaišykite ir nedelsdami patiekite.

    PATARIMAS:Pagardinkite patiekalą rozmarinais ir kitom žolelėm, tai suteiks išskirtinį skonį

Reklama:

Komentarai (3)


Daugiau receptų