Sotusis guliašas
AUTORIUS:
Kristina
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
500 gramų mėsa (malta, (kiauliena-jautiena))
500 gramų bulvių
3 vienetai paprika (raudona)
3 vienetai pomidorai
1 vienetas poras
šiek tiek druska
šiek tiek pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Maltą mėsą pagardinti druska, pipirais. Iš faršo suformuoti nedidelius rutuliukus. Visas daržovės supjaustyti kubeliais.
2.
Į karščiui atsparią keptuvę įpilti aliejaus ir apkepinti faršo kamuoliukus. Po viena pridėti porus, paprika, pomidorus, bulves. Po kiekvieno ingridiento troškinti 5 minutės. Gardinti druska, pipirais.
3.
Keptuvę įstatyti į iki 180 °C temp. įkaitintą orkaitę ir troškinti apie 30 minučių. Skanaus.

Populiariausi receptai šią savaitę

Sotusis guliašas

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 8
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Maltą mėsą pagardinti druska, pipirais. Iš faršo suformuoti nedidelius rutuliukus. Visas daržovės supjaustyti kubeliais.

  2. Į karščiui atsparią keptuvę įpilti aliejaus ir apkepinti faršo kamuoliukus. Po viena pridėti porus, paprika, pomidorus, bulves. Po kiekvieno ingridiento troškinti 5 minutės. Gardinti druska, pipirais.

  3. Keptuvę įstatyti į iki 180 °C temp. įkaitintą orkaitę ir troškinti apie 30 minučių. Skanaus.

Receptą atsiuntė Kristina
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų