Šonkauliukai su svogūnų ir paprikų padažu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas | kiauliena (šonkauliukai) |
2 vienetai | svogūnai |
2 vienetai | paprika |
200 gramų | pomidorų sultys |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Šonkauliukus išverdame juos pasūdę, įdėję pipirų, mėgstamų prieskonių.
2.
Jiems išvirus dedame juos į keptuvę su įkaitintu aliejumi ir apkepiname. Sudedame šiaudeliais supjaustytus svogūnus, papriką, įdedame mėgstamų prieskonių ir šiek tiek patroškiname, kol svogūnai su paprikomis suminkštės. Jiems suminkštėjus supilame pomidorų sultis ir dar šiek tiek patroškiname.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kiaulienos šonkauliai su daržovėmis
- Sultingieji šonkauliukai
- Kotletukai ant laužo
- Aštrus karbonadas
- Pusryčių blynai su mėsa ir kukurūzais
- Sprandinės kepsnys
- Pikantiška triušiena
- Tiuringijos kepsnys puodelyje
- Smaližių liežuvis
- Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
- Šašlykai gurmanams
- Griežčių apkepas su mėsa
- Mūsų šašlikas
- Prancūziškas triušis
- Šoninės ir svogūnų pyragas
- Naminės dešrelės
- Avienos kebabas
- Kepta jautienos nugarinė
- Jautienos nugarinė, marinuota daržovių sultinyje ir sojų padaže
- Mėsos kukuliai su mocarelos įdaru
Šonkauliukai su svogūnų ir paprikų padažu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiauliena, šonkauliukai,
1 kilogramas -
Svogūnai,
2 vienetai -
Paprika,
2 vienetai -
Pomidorų sultys,
200 gramų - Aliejus
- Druska
- Pipirai
- Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šonkauliukus išverdame juos pasūdę, įdėję pipirų, mėgstamų prieskonių.
Jiems išvirus dedame juos į keptuvę su įkaitintu aliejumi ir apkepiname. Sudedame šiaudeliais supjaustytus svogūnus, papriką, įdedame mėgstamų prieskonių ir šiek tiek patroškiname, kol svogūnai su paprikomis suminkštės. Jiems suminkštėjus supilame pomidorų sultis ir dar šiek tiek patroškiname.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...