1 stiklinė | limonadas (Coca-Cola) |
5 valgomieji šaukštai | kečupas |
900 gramų | kiauliena (šonkauliai) |
300 mililitrų | aliejaus |
1 vienetas | sultinys (KNORR BULJONETĖ MENU ruošinys sultingiems kiaulienos šonkauliukams) |
2 skiltelės | česnakas |
1 vienetas | paprika (aitrioji) |
2 valgomieji šaukštai | kukurūzai (miltai) |
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
1 vienetas | kalendra (ryšulėliai) |
0.5 stiklinės | acto |
Actą su cukrumi užvirkite ir įmaišykite susmulkintą aitriąją papriką.
Įkaitinkite aliejų ir apkepkite šonkaulius tol, kol įgaus aukso spalvą. Sudėkite mėsą į dubenį, apipilkite paruoštu mišiniu ir palikite 20 minučių.
Ruošinį „Knorr Menu“ sumaišykite su puse stikline vandens, limonadu ir kečupu. Šį mišinį užpilkite ant mėsos ir išmaišykite.
Sudėkite į kepimo maišelį šonkauliukus su padažu. Sandariai užriškite ir kepkite 40 minučių 180 laipsnių karštumo orkaitėje. Šonkaulius patiekite su ryžiais, kalendra ar vienus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
- Sprandinė kopūsto lape
- Karališkieji kotletai
- Suadytas karbonadas
- Mėsa folijoje
- Keptos bulvės su mėsa
- Avienos šašlykas
- Guliašiukas
- Baklažanai įdaryti jautienos faršu
- Sluoksniuotos tešlos apkepas su mėsos įdaru
- Kotletai su įdaru
- Giminės kotletai ant laužo
- Liežuvis su grybais
- Avižinių dribsnių apkepas su mėsa
- Kumpis su šparaginėmis pupelėmis
- Kiaulienos sprandinės kepsnys užkeptas špinatais ir sūriu
- Citrininė karka su keptomis daržovėmis
- Balandėliai pagal Vidą
- Klasikinis sprandinės šašlykas
- Cukinijų laiveliai
Šonkauliukai saldžiarūgščiame padaže
- Paruošimo laikas:
-
Limonadas, Coca-Cola,
1 stiklinė -
Kečupas,
5 valgomieji šaukštai -
Kiauliena, šonkauliai,
900 gramų -
Aliejus,
300 mililitrų -
Sultinys, KNORR BULJONETĖ MENU ruošinys sultingiems kiaulienos šonkauliukams,
1 vienetas -
Česnakas,
2 skiltelės -
Paprika, aitrioji,
1 vienetas -
Kukurūzai, miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Kalendra, ryšulėliai,
1 vienetas -
Actas,
0.5 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Šonkaulius supjaustykite mažesniais gabalėliais. Tuomet apvoliokite miltuose.
Actą su cukrumi užvirkite ir įmaišykite susmulkintą aitriąją papriką.
Įkaitinkite aliejų ir apkepkite šonkaulius tol, kol įgaus aukso spalvą. Sudėkite mėsą į dubenį, apipilkite paruoštu mišiniu ir palikite 20 minučių.
Ruošinį „Knorr Menu“ sumaišykite su puse stikline vandens, limonadu ir kečupu. Šį mišinį užpilkite ant mėsos ir išmaišykite.
Sudėkite į kepimo maišelį šonkauliukus su padažu. Sandariai užriškite ir kepkite 40 minučių 180 laipsnių karštumo orkaitėje. Šonkaulius patiekite su ryžiais, kalendra ar vienus.
Komentarai (2)
-
wiwa
2013-03-16 16:59
atrodo skaniai, daznai sonkauliukus kepu, ismeginciau ir jusu recepta, bet -
o be coco colos neimanoma ? ar be limonado ?