Šonkauliai, troškinti kopūstuose
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
800 gramų kiauliena (šonkauliai)
800 gramų rauginti kopūstai
1 vienetas morkos
2 vienetai svogūnai
3 valgomieji šaukštai taukai (kiaulių) (tirpinti)
1 valgomasis šaukštas kvietiniai miltai
5 vienetai slyvos (džiovintos)
šiek tiek juodieji pipirai
2 vienetai lauro lapų (lapeliai)
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Jei kopūstai labai rūgštūs — nuplaunami ir troškinami, pridėjus stambiai tarkuotą morką, užpylus truputį verdančio vandens. Pakepinti riebaluose šonkauliai sudedami į troškinamus kopūstus, suberiamas supjaustytas pakepintas svogūnas, slyvos, prieskoniai. Troškinama uždengtame puode apie 45 min. Vėliausiai supilami riebaluose pakepinti miltai, viskas išmaišoma. Tiekiama su virtomis bulvėmis.

Populiariausi receptai šią savaitę

Šonkauliai, troškinti kopūstuose

Komentarai: 5
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Jei kopūstai labai rūgštūs — nuplaunami ir troškinami, pridėjus stambiai tarkuotą morką, užpylus truputį verdančio vandens. Pakepinti riebaluose šonkauliai sudedami į troškinamus kopūstus, suberiamas supjaustytas pakepintas svogūnas, slyvos, prieskoniai. Troškinama uždengtame puode apie 45 min. Vėliausiai supilami riebaluose pakepinti miltai, viskas išmaišoma. Tiekiama su virtomis bulvėmis.

Reklama:

Komentarai (5)


Daugiau receptų