Populiariausi receptai šią savaitę

Šokoladinis tortukas

Komentarai: 6
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Šokolado gabaliukus, sviestą ir 2 šaukštus vandens sudėti į indą ir kaitinti vonelėje virš garų, kol šokoladas ir sviestas ištirps. Atvėsinti, supilti cukrų su kiaušiniais ir išsukti. Miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, taip pat supilti i masę. Išmaišius dėti i dvi apvalias formas. Kepti 160 laipsnių temperatūroje apie 25-30 min. Atvėsinus padalinti į 4 dalis.
Kremui: kondensuotą pieną ir sviestą išsukti iki vientisos masės ir pertepti lakštus.
Glajui: ant silpnos ugnies užvirinti ingredientus ir aplieti tortą. Dėti šaltai, kad sustingtų. Puošti citrinos sulčių ir cukraus pudros glajumi.
Skanaus!

Reklama:

Komentarai (6)


  • Inesa 2015-02-14 13:08

    biški neatidžiai idėtas receptas.. :/ issišifravau i dar neaišku kur 3 v.š. cukraus dedas nes irgi 2 kartus parašyta kad i biskvitą.... bandysim kept :)


  • giedre 2014-01-22 12:52

    paprastas ir labai skanus gavosi:)


  • Eglė 2013-11-08 10:04

    Liuks receptas!Nieko nesupratau.Dariau bet kaip,gavosi skanus.


  • jurgita 2013-08-25 09:28

    tris kartus nurodytas sviesto kiekisir visi biskvitui :)


  • laima 2013-07-14 20:43

    patikslinimas:sviestas-glajui50g.sviestas-biskvitui125g.sviestas-kremui150g.:)


  • Monika 2013-05-07 15:25

    fainiai :-) :super:


Daugiau receptų