Šokoladinis pyragas su riešutais
Porcijų skaičius:
9
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 9
230 gramų | miltai |
200 gramų | sviestas |
150 gramų | šokoladas (smulkinto) |
150 gramų | žemės riešutai (skrudintų) |
100 gramų | kakava |
100 gramų | cukrus |
4 vienetai | kiaušiniai |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
2 lašai | vanilės esencijos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Kambario temperatūros sviestą ištinti su cukrumi iki purumo, tuomet įmušti kiaušinius ir išmaišyti.
2.
Į tešlą berti smulkintą šokoladą, riešutus, įlašinti vanilės esencijos. Berti miltus, kepimo miltelius ir kakavą, viską išmaišyti.
3.
Kepti 180 C laipsnių orkaitėje apie 40 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pyragas su uogiene
- Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške, špinatais ir pomidorais
- La Chocolate Brownie II
- Šoninės ir svogūnų pyragas
- Medaus pyragas su riešutais
- Pyragas su persikais
- Morkų pyrago gaminimas
- Aguoninis pyragas
- Braškių pyragas
- Spalvotas varškės pyragas
- Kokosinis obuolių pyragas
- Tortilla de patatas (Bulvių omletas)
- Trupininis pyragas
- Žuvies pyragas
- Minkštutėlė mielinė pynė
- Mielinės tešlos pyragas
- Bulvinis pyragas
- Gaivusis pyragas
- Gardusis slyvų pyragas
- Cukinijų pyragas
Šokoladinis pyragas su riešutais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 9
-
Miltai,
230 gramų -
Sviestas,
200 gramų -
Šokoladas, smulkinto,
150 gramų -
Žemės riešutai, skrudintų,
150 gramų -
Kakava,
100 gramų -
Cukrus,
100 gramų -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
vanilės esencija,
2 lašai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Irvyda
Gaminimo eiga:
Kambario temperatūros sviestą ištinti su cukrumi iki purumo, tuomet įmušti kiaušinius ir išmaišyti.
Į tešlą berti smulkintą šokoladą, riešutus, įlašinti vanilės esencijos. Berti miltus, kepimo miltelius ir kakavą, viską išmaišyti.
Kepti 180 C laipsnių orkaitėje apie 40 minučių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...