Šokoladinis pyragas
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
100 gramų | šokoladas (juodas) |
125 gramai | sviestas (minkštas) |
82 gramai | cukrus |
3 valgomieji šaukštai | kava (tamsi) |
2 vienetai | kiaušiniai |
3 valgomieji šaukštai | miltai |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
šiek tiek | riešutai (mėgstami) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Į smulkintuvą sudėti smulkintą šokoladą, cukrų, kakavą, viską sumalti.Tada sudėti likusius produktus (išskyrus riešutus) ir sumalti iki vientisos masės.
2.
Masę supilti į kepimo popieriumi išklotą formą (tešlos storis turėtų būti apie 2 cm), apibarstyti riešutais ir kepti iki 200° temp. įkaitintoj orkaitėj 12-15 min. Išjungus orkaitę, pyragą ten palaikyti dar 5 min.
Supjaustyti ir apibarstyti cukraus pudra. Ypatingai skanu pyragą patiekti su kava bei ledais.
Supjaustyti ir apibarstyti cukraus pudra. Ypatingai skanu pyragą patiekti su kava bei ledais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Cukinijų pyragas
- Bananinis pyragas
- Varškės "Extazy"
- Obuolių pyragas
- Ūkininkų pyragas
- Mielinė bulka su razinomis
- Švelnus pyragas
- Obuolių pyragas su aguonomis
- Varškės pyragas su obuoliais
- Vištienos ir pievagrybių pyragas
- Lilės tortas
- Obuolių pyragas su riešutais
- Obuolių ir spanguolių pyragas
- Vyšnių tortas
- Pyragas "Trupinukas"
- Gaivus tortukas
- Ramunės obuolių pyragas
- Mėlynių pyragas
- Velykinė pynė
- Pyragas su špinatų-varškės įdaru
Šokoladinis pyragas
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Šokoladas, juodas,
100 gramų -
Sviestas, minkštas,
125 gramai -
Cukrus,
82 gramai -
Kava, tamsi,
3 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Miltai,
3 valgomieji šaukštai -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Riešutai, mėgstami
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į smulkintuvą sudėti smulkintą šokoladą, cukrų, kakavą, viską sumalti.Tada sudėti likusius produktus (išskyrus riešutus) ir sumalti iki vientisos masės.
Masę supilti į kepimo popieriumi išklotą formą (tešlos storis turėtų būti apie 2 cm), apibarstyti riešutais ir kepti iki 200° temp. įkaitintoj orkaitėj 12-15 min. Išjungus orkaitę, pyragą ten palaikyti dar 5 min.
Supjaustyti ir apibarstyti cukraus pudra. Ypatingai skanu pyragą patiekti su kava bei ledais.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai