100 gramų | juodojo šokolado (apdailai) |
1 valgomasis šaukštas | citrinos (žievelė, sutarkuota) |
120 mililitrų | kondensuotas pienas |
50 mililitrų | pienas |
1 arbatinis šaukštelis | riešutai (susmulkinti) |
3 valgomieji šaukštai | cukrus |
400 gramų | grietinėlės, 35% (33 proc. riebumo) |
šiek tiek | druska |
60 gramų | sviestas |
100 gramų | lazdyno riešutai |
100 gramų | migdolai |
100 gramų | juodojo šokolado (apdailai) |
2 valgomieji šaukštai | brendis |
250 gramų | džiūvėsėliai (šokoladinių sausainių trupiniai) |
Riešutus sumalti ir išmaišyti su sutarkuotu šokoladu.
Grietinėlę sumaišyti su riešutais, trupiniais, įpilti brendžio. Išminkyti.
Suformuoti rutuliukus ir juos paminkyti, kad gautųsi panašu į kūgio formą.
Visus „medelius“ sustatyti lėkštėje.
Kondensuotą arba sutirštintą pieną išplakti su pienu, citrinos žievele ir riešutais (riešutai nėra būtini). Kondensuotą pieną supilti ant „medelių“.
Ištirpinti juodąjį šokoladą ir apšlakstyti „mišką“.
Laikyti šaltai, geriausia šaldytuve 3-4 valandas.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kalėdiniai ledinukai
- Tinginys pagal J. Oliverį
- Kokosiniai rutuliukai
- Saldainiai su maskarponės sūriu
- Avižų ir kokosų juostelės
- Riešutinis vaflių tortas
- Riešutų kamuoliukai
- Saldainiai su riešutais
- Naminiai šokoladiniai saldainiai
- Šokoladiniai triufeliai su vafliais
- Karamelės saldainukai
- Varškiniai sausainiai "Vokeliai"
- Vaniliniai morengai
- Morengai
- Šokoladiniai traškučiai su romu
- Vynuogės šokolade
- Saldūs rutuliukai
- Saulėgražų ir šokolado saldainiai
- Migdoliniai triufeliai
- Lizdeliai
„Šokoladinis miškas“
- Paruošimo laikas:
-
Juodasis šokoladas, apdailai,
100 gramų -
Citrinos, žievelė, sutarkuota,
1 valgomasis šaukštas -
Kondensuotas pienas,
120 mililitrų -
Pienas,
50 mililitrų -
Riešutai, susmulkinti,
1 arbatinis šaukštelis -
Cukrus,
3 valgomieji šaukštai -
Grietinėlė, 35%, 33 proc. riebumo,
400 gramų - Druska
-
Sviestas,
60 gramų -
Lazdyno riešutai,
100 gramų -
Migdolai,
100 gramų -
Juodasis šokoladas, apdailai,
100 gramų -
Brendis,
2 valgomieji šaukštai -
Džiūvėsėliai, šokoladinių sausainių trupiniai,
250 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Grietinėlę išplakti su cukrumi, žiupsneliu druskos ir ištirpintu sviestu.
Riešutus sumalti ir išmaišyti su sutarkuotu šokoladu.
Grietinėlę sumaišyti su riešutais, trupiniais, įpilti brendžio. Išminkyti.
Suformuoti rutuliukus ir juos paminkyti, kad gautųsi panašu į kūgio formą.
Visus „medelius“ sustatyti lėkštėje.
Kondensuotą arba sutirštintą pieną išplakti su pienu, citrinos žievele ir riešutais (riešutai nėra būtini). Kondensuotą pieną supilti ant „medelių“.
Ištirpinti juodąjį šokoladą ir apšlakstyti „mišką“.
Laikyti šaltai, geriausia šaldytuve 3-4 valandas.
Skanaus!
Komentarai (4)
-
justas
2014-01-23 11:46
ale noreciau tokio misko savo sode
-
Evelina
2011-10-25 16:13
odieve kaip skanu tikrai labai :ok:
-
lilu
2011-10-16 10:15
kaip skaniai atrodo 8-| :super2: