Populiariausi receptai šią savaitę

Šokoladinis keksas

Komentarai: 4
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Įkaitinkite orkaitę iki 180° C.

Slyvas užpilkite brendžiu ir palikite.

Kiaušinius išplakite su cukrumi.
Įmaišykite ištirpintą sviestą, kakavą, vandenį, kepimo miltelius ir miltus.
Į tešlą įmaišykite slyvas kartu su brendžiu.

Kepkite apie 50-60 minučių.

Kai iškeps ir atvės, aptepkite ištirpinto šokolado ir brendžio glaistu.

Reklama:

Komentarai (4)


  • Jolanta 2015-11-24 20:32

    Buvo labai skanus keksas !!
    Labai nuostabu !!


  • Vincas 2013-12-27 12:14

    O dievulėliau... pamato ir verkšlena ar kept ar ne ... gal tik forma bloga, na o pats pyragas labai geras ;)


  • niekutis 2013-02-14 16:32

    NEATRODO SKANIAI..........VERTA BANDYT???????????????????


  • ieva 2013-02-14 13:41

    8-| skanu gal nelabai


Daugiau receptų