6 vienetai | kiaušiniai | |
200 gramų | cukrus | |
100 gramų | miltai | |
200 gramų | šokoladas (juodas) | |
200 gramų | sviestas | |
20 gramų | cukrus | |
Formelėms patepti: | ||
20 gramų | sviestas |
Kiaušinius sumaišyti su cukrumi iki taps baltos spalvos. Išlydyti šokoladą. Iš lėto supilti šokoladą į kiaušinių masę, sudėti sviesto kubelius ir nuolat maišyti. Per sietelį, maišant, supilti miltus.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Karštas šokoladas
- Kriaušės su riešutais
- Spurgos su įdaru ir glaistu
- Apelsinai obuoliuose
- Mielinės spurgos su obuoliais
- Bananinis desertas
- Paukščių pienas arba Panna Cotta lietuviškai
- Ryžių pudingas su braškėmis
- Džiūvėsėlių spurgos meduje
- Virtiniai su vyšniomis - "Vyšnaitė"
- Obuolių vyniotinis
- Daniški pyragaičiai
- Kriaušės tešloje
- Keptų obuolių desertas su varške
- Varškės spurgos
- Šokoladiniai pyragaičiai
- Keptas bananas
- Kriaušių desertas
- Spurgos su vyšniomis
- Obuolių ir moliūgų pudingas
Šokoladinis fondiu
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiaušiniai,
6 vienetai -
Cukrus,
200 gramų -
Miltai,
100 gramų -
Šokoladas, juodas,
200 gramų -
Sviestas,
200 gramų -
Cukrus,
20 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Sviestas,
20 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Susmulkinti šokoladą. Supjaustyti sviestą kubeliais ir palikti dubenėlyje tirpti.
Kiaušinius sumaišyti su cukrumi iki taps baltos spalvos. Išlydyti šokoladą. Iš lėto supilti šokoladą į kiaušinių masę, sudėti sviesto kubelius ir nuolat maišyti. Per sietelį, maišant, supilti miltus.Įkaitinti orkaitę iki 200°C temperatūros. Kepimo formeles ištepti sviestu bei apibarstyti cukrumi. Su samčiu supilti šokoladą į kepimo formeles. Kepti 8 minutes.
Skanaus!
Komentarai (5)
-
dovile
2015-06-16 22:01
tobula
-
[email protected]
2015-05-21 23:23
Sokoladas
-
kriste
2015-03-23 19:46
Ar tikrai skanu? nes dariau sausainius su juodu sokoladu tai buvo neskanu.
-
Virginija
2015-02-15 10:22
Manau tai sufle, o ne fondiu :)