200 gramų | juodojo šokolado ( laužytas) |
4 vienetai | kiaušiniai |
150 gramų | miltai |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
150 gramų | cukrus |
150 gramų | sviestas |
100 gramų | graikiniai riešutai (kapoti) |
1 vienetas | kepimo milteliai (pakelis) |
šiek tiek | druska |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Obuolių pyragas su riešutais
- Aguonų vyniotinis
- Napoleonas iš sluoksniuotos bemielės tešlos
- Rabarbarų pyragas
- Pyragas-tortas
- Varškės pyragas su slyvomis
- Paprastasis keksas
- Pyragas su obuoliais ir juodaisiais serbentais
- Mėlynių pyragas
- Šokoladinis varškės pyragas "Vasaros naktis"
- Purus ir greitai paruošiamas obuolių pyragas
- Šokoladinė tarta su kriaušėmis
- Pynutės su šokoladu
- Kalėdinis pyragas (gaminti prieš 10 dienų iki Kalėdų)
- Labai paprastas ir skanus obuolių pyragas
- Pyragas su agrastais ir vyšniom
- Keksas su razinomis
- Tinginys tarp aguonų
- Kokosinis pyragas
- Varškės apkepas su žemuogėm
Šokoladinis biskvitas
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Juodasis šokoladas, laužytas,
200 gramų -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Miltai,
150 gramų -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Cukrus,
150 gramų -
Sviestas,
150 gramų -
Graikiniai riešutai, kapoti,
100 gramų -
Kepimo milteliai, pakelis,
1 vienetas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Įdėkite šokoladą į puodą, supilkite pieną ir tirpinkite nuolat maišydami ant labai mažos ugnies.Tada dėkite sviestą, cukrų ir maišykite iki vienalytės masės. Nuimkite nuo ugnies ir leiskite kiek atvėsti.
Dėkite grietinę ir maišydami maišytuvu muškite kiaušinius. Išsijokite miltus su kepimo milteliais ir vėl gerai išmaišykite.
Galiausiai dėkite riešutus, kiek pamaišykite. Tešlą dėkite į riebalais ir miltais pabarstytą formą (skersmuo- 23 cm). Kepkite įkaitintoje 160 °C orkaitėje 25- 35 minutes.
Komentarai (6)
-
Ineta
2017-11-05 11:56
Pieno? Kiek to pieno?
-
loreta
2016-12-29 16:38
Kiek šitam biskvitui reikia pieno