220 gramų | juodojo šokolado |
220 gramų | sviestas |
3 vienetai | kiaušiniai |
0.5 stiklinės | cukrus |
3 valgomieji šaukštai | miltai |
0.5 vieneto | pieniško šokolado |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Apelsininiai keksiukai
- Spanguolių keksiukai
- Keksas su mėlynėmis
- Keksiukai su bananais ir medumi
- Kefyriniai keksiukai
- Keksiukai – saldukai
- Keksiukai su uogomis (juodaisiais serbentais)
- Keksiukai su krabų lazdelėmis
- Keksas
- Šokoladiniai keksiukai
- Keksiukai su vaisiais
- Keksas su razinomis
- Šokoladiniai keksiukai
- Keksiukai su riešutais
- Kondensuoto pieno keksas
- Jogurtinis keksas su raudonųjų arba juodųjų serbentų kremu
- Keksas
- Keksas su apelsinų sultimis ir razinomis
- Šokoladiniai keksiukai
- Citrininiai keksiukai
Šokoladiniai keksiukai
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Juodasis šokoladas,
220 gramų -
Sviestas,
220 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Cukrus,
0.5 stiklinės -
Miltai,
3 valgomieji šaukštai -
Pieniškas šokoladas,
0.5 vieneto - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Šokoladą ir sviestą ištirpinti ant garų (įstatyti stiklinį dubenį į puodą su verdančiu vandeniu).
Kiaušinius išplakti su sviestu.Šokolado masę šiek tiek atvėsint ir po truputį, nuolat maišant, supilti į kiaušinių plakinį.
Suberti miltus ir gerai išmaišyti.Masė turi gautis vientisa (grietinės tirštumo). Tešlą išpilstyti į keksiukų formeles (formeles šiek tiek patepti aliejumi). Į kiekvieną keksiuką įspausti po gabaliuką pieniško šokolado (jis viduje ištirps).
Šauti į 150 - 180 °C orkaitę. Kepti apie 20 min.
Komentarai (4)
-
Kasparas
2017-03-12 15:22
Ingredientuose yra cukraus, o gaminimo instrukcijoje cukrus dingo.