100 gramų | sviestas | |
150 gramų | šokoladas (tamsus) | |
2 vienetai | kiaušiniai | |
2 vienetai | kiaušiniai ((tryniai)) | |
40 gramų | cukrus | |
1 valgomasis šaukštas | „dansukker“ vanilinis cukrus su natūralia vanile | |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai | |
0.5 arbatinio šaukštelio | imbieras (malti) | |
Papuošimui: | ||
šiek tiek | „dansukker“ cukraus milteliai | |
šiek tiek | uogos (pasirinktos) |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vafliai su bananais
- Virtų kriaušių desertas
- Keptas obuolys su “POÉMA Creme” (pagal Darių Dabrovolską)
- Kepti obuoliai
- Vaisiųi ir varškės spurgos
- Kremalizuoti obuoliai
- Obuoliai su varške
- Vafliai su mėlynėmis
- Krepšelis su kriaušių ir feta įdaru
- Kriaušės tešloje
- Bananinis desertas
- Pyragėliai "ausytės" su aguonomis
- Konjako desertas
- Keptų obuolių desertas su varške
- Citrinų pudingas
- Karštas šokoladas "Skanumėlis"
- Apelsinų desertas
- Šokoladiniai vafliukai
- Apelsinai obuoliuose
- Vasaros varškės spurgos
Šokoladiniai fondantai
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Sviestas,
100 gramų -
Šokoladas, tamsus,
150 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Kiaušiniai, (tryniai),
2 vienetai -
Cukrus,
40 gramų -
„Dansukker“ vanilinis cukrus su natūralia vanile,
1 valgomasis šaukštas -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Imbieras, malti,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- „Dansukker“ cukraus milteliai
- Uogos, pasirinktos
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Prikaistuvyje ištirpinkite sviestą ir nuimkite nuo ugnies. Susmulkinkite šokoladą ir leiskite ištirpti svieste. Dubenyje iki purumo išplakite kiaušinius, trynius ir cukrų. Įmaišykite sausus produktus ir supilkite šokolado ir sviesto mišinį. Maišykite, kol mišinys taps vienalytis ir blizgus. Ištepkite riebalais indelius ir mišinį supilkite į indelius. Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C temperatūros ir sudėkite indelius ant vidurinės lentynėlės. Kepkite 6–8 minutes, tik neperkepkite. Papuoškite pasirinktomis uogomis bei cukraus milteliais. Patiekite karštą su ledais ar grietinėle.
Komentarai (2)
-
Oho
2015-11-22 11:01
WAUU