230 gramų | kvietiniai miltai |
1.5 arbatinio šaukštelio | kepimo milteliai |
50 gramų | cukrus |
1 vienetas | obuoliai |
300 mililitrų | pienas |
1 vienetas | kiaušiniai |
100 gramų | šokoladas (juodas) |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Blynukai su kukurūzais
- Blyneliai su razinomis
- Kopūstų maltiniai
- Blynai su dešrelėmis ir sūriu
- Varškėčiai su obuoliais
- Blynai su cukinija ir krabų lazdelėmis
- Nesaldūs cukinijų blynai
- Blynai su kopūstais
- Blynai su kepenų įdaru
- Makaroninis su krabais
- Blynų tortukas
- Obuolių sklindžiai
- Blyneliai su šokolado traškučiais
- Moliūgų kotletukai
- Slyvų blyneliai su mėtų padažu
- „Saulytė“
- Žuvies ir pupelių blynai
- Kaliaropių blyneliai
- Bulviniai blynai su grybais
- Baklažanų blynai
Šokoladiniai blynai
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Kvietiniai miltai,
230 gramų -
Kepimo milteliai,
1.5 arbatinio šaukštelio -
Cukrus,
50 gramų -
Obuoliai,
1 vienetas -
Pienas,
300 mililitrų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Šokoladas, juodas,
100 gramų - Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Miltus sumaišykite su kepimo milteliais, suberkite cukrų, įmuškite kiaušinį, po truputį maišydami supilkite pieną, suberkite pusę sutarkuoto šokolado. Viską gerai išsukite. Sudėkite nuluptą ir stambiai sutarkuotą obuolį. Gerai išmaišykite. Kepkite blynus įkaitintame aliejuje. Kol blynai kepa karšto vandens vonelėje ištirpinkite likusį šokoladą, iškepusius blynus apliekite šokoladu. Blynus galite kepti ir su baltu šokoladu, tuomet viską darykite taip pat, tik vietoje juodo dėkite baltą šokoladą.