1 vienetas | citrinos |
1 vienetas | sultinys (vištienos, kubelis) |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | aliejaus |
2 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | kvietiniai miltai |
šiek tiek | lašiša (sūdyta) |
šiek tiek | sviestas |
šiek tiek | pienas |
šiek tiek | grietinėlės, 35% |
šiek tiek | soja (dribsniai) |
šiek tiek | sojos padažas |
Padažą pagaminkite taip: supjaustykite kubeliais sūdytą lašišą, krapus, nutarkuokite citrinos žievelę ir išspauskite truputį citrinos sulčių. Dėkite į puodą truputį sviesto, berkite truputį miltų ir pakaitinkite, kol jie parus. Tada pilkite pieno (intensyviai maišydami), grietinėlės (maišykite), berkite vištienos kubelį, dėkite lašišą, nutarkuotą žievelę ir krapus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kotletukai iš sojos faršo
- Makaronai su sojos faršu
- Troškinys su soja (mėsa)
- Balandėliai su soja
- Sojos troškinys
- Sojų apkepas su daržovėmis
- Sojos kepsneliai
- Sojos kubelių daržovių troškinys
- Sojų salotos
- Sojų plovas
- Sojos kepsnys su sūriu
- Sojos troškinys su paprika
- Sojų kotletėliai
- Kaimiški sojos muštinukai
- Sojos troškinys su pievagrybiais
- Sojos paštetas
- Sojos faršas su makaronais
- Žuvies kotletai (sterkas, lydeka, ešerys arba menkė)
- Lašišų šašlykai
- Įdaryta lazanija
Sojos kepsniai su lašiša
- Paruošimo laikas:
-
Citrinos,
1 vienetas -
Sultinys, vištienos, kubelis,
1 vienetas - Krapai
- Aliejus
-
Kiaušiniai,
2 vienetai - Kvietiniai miltai
- Lašiša, sūdyta
- Sviestas
- Pienas
- Grietinėlė, 35%
- Soja, dribsniai
- Sojos padažas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Imkite sojos dribsnius, užpilkite vandeniu, įpilkite sojų padažo, išplakite du kiaušinius ir viską išmaišykite. Iš mišinio iškepkite kepsnelius (dėkite mišinį šaukštu).
Padažą pagaminkite taip: supjaustykite kubeliais sūdytą lašišą, krapus, nutarkuokite citrinos žievelę ir išspauskite truputį citrinos sulčių. Dėkite į puodą truputį sviesto, berkite truputį miltų ir pakaitinkite, kol jie parus. Tada pilkite pieno (intensyviai maišydami), grietinėlės (maišykite), berkite vištienos kubelį, dėkite lašišą, nutarkuotą žievelę ir krapus.