2 vienetai | bulvių ( didelės) |
1 vienetas | obuoliai (smulkiai tarkuoti) |
2 vienetai | kiaušiniai (virti) |
1 vienetas | burokėliai (virti) |
1 valgomasis šaukštas | majonezas |
1 valgomasis šaukštas | garstyčios |
2 vienetai | silkė (filė) |
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Užkandis su ZIGMO silke ir tepamu sūriu Philadelphia
- Vištiena drebučiuose
- Paprikų valtelės
- Pikantiški krepšeliai su ikrais
- Gardieji sumuštiniai "Arbūzinukai"
- Marinuoti rausvieji svogūnai
- Kiaušiniai įdaryti silke
- Silkė su raudonu grybų padažu
- Sūrių užkandelė
- Grietinėlės sūrio užtepėlė su ZIGMO lašišos file
- Greitai užraugti agurkai
- Žaliosiomis paprikomis įdarytas vyniotinis
- Japoniški suktinukai
- Lašišos ir agurko užkandis
- Krekerių užkandėlė
- Lašišos rafaelo
- Įdarytų paprikų užkandis
- Skaniausia lešių užtepėlė
- Avokadai su krevetėmis
- Grybų užtepelė
Sočioji užkandėlė su silke
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Bulvės, didelės,
2 vienetai -
Obuoliai, smulkiai tarkuoti,
1 vienetas -
Kiaušiniai, virti,
2 vienetai -
Burokėliai, virti,
1 vienetas -
Majonezas,
1 valgomasis šaukštas -
Garstyčios,
1 valgomasis šaukštas -
Silkė, filė,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Bulves išvirti su lupenomis, ataušinti ir nulupti. Supjaustyti neplonais griežinėliais, patepti plonu majonezo sluoksniu ir sudėti į didelę lėkštę.
Silkės filę supjaustyti plonais gabaliukais ir sudėti ant bulvių. Tada ant kiekvieno bulvės griežinėlio su silke dėti po kiaušinio griežinėlį.
Burokėlius sutarkuoti, sudėti smulkiai pjaustytą obuolį, dėti garstyčių, majonezo ir viską išmaišyti. Masę dėti ant bulvių griežinėlių, o viršų pabarstyti smulkintais svogūnų laiškais. Viską papuošti krapų šakelėmis.
Skanaus.