200 gramų | grybai |
300 gramų | kumpis |
300 gramų | vištiena |
4 vienetai | kiaušiniai |
70 gramų | pistacijos (skrudintos) |
4 vienetai | agurkų |
šiek tiek | krapai |
3 žiupsneliai | druska |
0.5 arbatinio šaukštelio | juodieji pipirai |
150 gramų | majonezas |
6 vienetai | salotos (lapai) |
200 gramų | kietasis sūris |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Itališkos salotos
- Skanios paukštienos ir ananasų salotos
- Salotos „Vištiena su kompanija“
- Veršienos su granatais salotos
- Makaronų salotos su kumpiu
- Slovakiška mišrainė
- Salotos su silke
- Grybų salotos
- Bulvių mišrainė
- Arvydo grybu salotos iš "Karališkų Trimitų"
- Gennaro salotos (daržovių salotos su moliūgu)
- Gardžiosios vištienos salotos
- Baltoji mišrainė kitaip
- Daržovių ir tuno salotos
- Silkės tortas
- Cezario salotos
- Salotos su rūkyta žuvimi
- Burokėlių salotos
- Pupelių salotos
- Švežių kopūstų salotos
Sočioji mišrainė
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Grybai,
200 gramų -
Kumpis,
300 gramų -
Vištiena,
300 gramų -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Pistacijos, skrudintos,
70 gramų -
Agurkai,
4 vienetai - Krapai
-
Druska,
3 žiupsneliai -
Juodieji pipirai,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Majonezas,
150 gramų -
Salotos, lapai,
6 vienetai -
Kietasis sūris,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Išvirti ir susmulkinti vištieną. Kiaušinius išvirti ir supjaustyti.
Grybus supjaustyti griežinėliais ir kepti aliejuje 5 - 10 minučių. Pagardinti druska ir sumaišyti su tarkuotu kietuoju sūriu (pusė turimo sūrio pasilikti).
Supjaustyti kubeliais kumpį ir agurkus.
Tortinėje sluoksniuoti salotas: išdėlioti salotos lapus, sudėti kumpį ir tolygiai aptepti majonezu, tada sudėti grybų sluoksnį, majonezo ir sūrio masę, pistacijas, dėti sluoksnį vištienos ir majonezo masės, gražiai paskleisti agurkus, kiaušinius ir tolygiai tepti majonezą. Tortą papuošti žalumynais.