Populiariausi receptai šią savaitę

Slyvų pyragas

Komentarai: 10
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

1. Slyvas nuplaukite, perpjaukite pusiau ir išimkite kauliukus. Puseles dar kartą perpjaukite pusiau.
2. Tešlai iki purumo išsukite sviestą su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Po vieną intensyviai sukant įmuškite kiaušinius. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais, maltais migdolais ir sumaišykite su sviesto mase.
3. Kepimo formą ištepkite riebalais ir iškrėskite į ją paruoštą tešlą. Ant tešlos išdėliokite slyvas vidine puse į viršų. Pyragą kepkite ~valandą įkaitintoje iki 180° orkaitėje. Jeigu įbedus į pyragą medinį virbą ištraukus jis neaplipęs tešla – vadinasi pyragas iškepes.
4. Iškepusį pyragą išimkite iš orkaitės. Tolygiai apibarstykite jį cukrumi. Patiekti galima su plakta grietinėle.

Rekomenduojame:

Komentarai (10)


  • Joly 2013-08-17 10:36

    Kepiau, man asmeniskai nepatiko nei skonis, nei isvaizda, yra zymiai skanesniu pyragu nei sitas


  • Dami 2011-09-10 21:27

    Pyragas gavosi fantastiškas
    Su vyru iškart pusę sukapojom..


  • Ilona 2010-02-13 18:49


  • Zabis 2010-01-08 23:12

    jei nerodo produktu kiekio, isntaiuokis mozilla firefox, ji nemokama ir rodys. arba tvarkykis savo IE.


  • hm 2010-01-08 14:06

    kazkokia cia kvaila programa man nerodo produkto kiekio


  • Sirri 2009-10-22 11:05

    Vakar kepiau, tai jau puse pyrago isgaravo


  • (anonimas) 2009-09-29 20:19

    kazkodel jau kepant pradejo slyvu galiukai degt


  • lelyte 2009-09-26 11:05

    tikrai labai skanus. o išvaizda galima pakoreguoti


  • Zyy 2009-07-25 16:20

    KAip su telefonu darytos, tai labai geras dar atrodo
    Skonis, tai nerealus


  • assss 2009-07-25 16:16

    atrodo tai nekaip...


Daugiau receptų