250 gramų | kepinių margarino |
5 vienetai | kiaušiniai |
200 gramų | cukrus |
200 gramų | grietinė |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
šiek tiek | miltai (pagal poreikį) |
1 kilogramas | slyvos |
5 vienetai | obuoliai ( (vidutinio dydžio)) |
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Varškės pyragas su slyvomis
- Pynutės su šokoladu
- Pyragas - naikintuvas
- Varškės pyragas su spanguolėmis
- Miglės kakavinis pyragas
- Vyniotinis su varške ir mėlynių uogiene
- Šokoladinis pyragas
- Pyragas su kumpiu ir agurkais
- Citrininis pyragas su rikotos sūriu
- Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške ir bananais
- Tuno pyragas su majonezu
- Svogūnų pyragas
- Pyragas su varškės įdaru
- Kalėdinis varškės pyragas
- Mėlynas raudongūžių kopūstų pyragas
- Varškės pyragas su vyšnaitėmis
- Pyragas su lašišos įdaru
- Papajaus pyragėliai
- Obuolių ir aguonų pyragas
- Pyragas su razinomis
Slyvinis
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Kepinių margarinas,
250 gramų -
Kiaušiniai,
5 vienetai -
Cukrus,
200 gramų -
Grietinė,
200 gramų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Miltai, pagal poreikį
-
Slyvos,
1 kilogramas -
Obuoliai, (vidutinio dydžio),
5 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Margariną ištirpinti, į jį supilti cukrų, įdėti grietinę, kepimo miltelius, įmušti kiaušinius ir gerai išsukti.
Po truputį pilti miltus, kad gautųsi tirštos blynų tešlos konsistencija.
Slyvas supjaustyti ir išimti kauliukus, obuolius nulupti, išimti sėklas ir supjaustyti skiltelėmis.
Kepimo formą iškloti margarinu išteptu kepimo popieriumi. Supilti pusę tešlos, ant jos sudėti obuolių skilteles. Tada supilti likusią dalį tešlos, o ant viršaus išdėlioti slyvų puseles.
Kepti orkaitėje įkaitintoje iki 180 – 200°C temp. apie 30 – 40 min.
Skanaus.