2 pakeliai | tešla (šaldyta sluoksniuota) |
2 vienetai | kiaušiniai |
Iš pusės visų kvadratėlių nedidele sausainių formele išpjauti skylutes.
Likusią pusę kvadratėlių subadyti šakute (kad kepant dugnas neiškiltų).
Vieną kvadratėlio išpjautu viduriuku pusę aptepti kiaušiniu plakiniu ir aptepta puse "priklijuoti" prie pilno kvadratėlio.
Suformuotus šulinėlius sudėti ant kepimo popieriumi uždengta skarda, paviršių ištepti kiaušinio plakiniu.
Kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje kol tešla pakils ir pradės ruduoti.
Atvėsusius šulinėlius skaninti mėgstamu įdaru.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sausainiukai pailgiukai su varške
- Papajaus pyragėliai
- Šventiniai sausainiai
- Skanūs sausainėliai
- Plikyta duonelė "Mariaus"
- Kefyriniai keksiukai
- Prancūziškas pyragas
- Šokoladinis cukinijų pyragas
- Bandelės vyrams
- Trupininis pyragas
- Džiovintų vaisių pyragas
- Šokoladinis tortas
- Kakavinis pyragas su šokoladiniu glaistu
- Everestas
- Kopūstų duonelė
- Naminis Raffaello tortas
- Žagarėliai vakarui prie židinio
- Imbieriniai sausainukai
- Vyšnių tortas
- Apelsininis pyragas
Sluoksniuotos tešlos šulinėliai
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Tešla, šaldyta sluoksniuota,
2 pakeliai -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Tešlą atitirpdyti, iškočioti ir supjaustyti vienodo dydžio kvardatėliais.
Iš pusės visų kvadratėlių nedidele sausainių formele išpjauti skylutes.
Likusią pusę kvadratėlių subadyti šakute (kad kepant dugnas neiškiltų).
Vieną kvadratėlio išpjautu viduriuku pusę aptepti kiaušiniu plakiniu ir aptepta puse "priklijuoti" prie pilno kvadratėlio.
Suformuotus šulinėlius sudėti ant kepimo popieriumi uždengta skarda, paviršių ištepti kiaušinio plakiniu.
Kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje kol tešla pakils ir pradės ruduoti.
Atvėsusius šulinėlius skaninti mėgstamu įdaru.