Sluoksniuotos tešlos riešutėliai su varškės kremu ir lašiša
AUTORIUS:
Julija
Porcijų skaičius: 15
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 15
1 pakelis tešla (sluoksniuota)
150 gramų varškė
50 gramų žalumynų ( (krapų, petražolių, baziliko) )
2 skiltelės česnakas
100 gramų lašiša (sūdyta)
3 valgomieji šaukštai majonezas (DAUMANTŲ „MangoMajo“ )
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Žalumynus smulkiai supjaustyti. Trintuvo pagalba varškę, česnaką, žalumynus sumalti iki vientisos masės. Pagardinti DAUMANTŲ majonezų „MangoMajo“.

Įkaitinti riešutėlių keptuvę. Tešlos lakštus (galima ir neatšildyti jų) perpjauti išilgai pusiau. Sudėti į keptuvę ir iškepti riešutėlių puseles. Iš vieno tešlos pakelio išėjo 36 riešutėliai.
Į kiekvieną riešutėlio puselę įdėti varškės masės ir per riešutėlio vidurį įdėti po gabaliuką lašišos.

Skanaus.

Sluoksniuotos tešlos riešutėliai su varškės kremu ir lašiša

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 15
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Žalumynus smulkiai supjaustyti. Trintuvo pagalba varškę, česnaką, žalumynus sumalti iki vientisos masės. Pagardinti DAUMANTŲ majonezų „MangoMajo“.

Įkaitinti riešutėlių keptuvę. Tešlos lakštus (galima ir neatšildyti jų) perpjauti išilgai pusiau. Sudėti į keptuvę ir iškepti riešutėlių puseles. Iš vieno tešlos pakelio išėjo 36 riešutėliai.
Į kiekvieną riešutėlio puselę įdėti varškės masės ir per riešutėlio vidurį įdėti po gabaliuką lašišos.

Skanaus.

Receptą atsiuntė Julija
Reklama:

Komentarai (2)


  • jolita 2014-12-23 21:49

    reiks pabandyt


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...