Užpilkite vyšnias cukrumi (aš pridėjau 1,5 šaukšto) ir palikite 20 minučių.
Supjaustykite tešlą stačiakampiais.
Ant kiekvienos stačiakampio krašto uždėkite vyšnių, užberkite po 0,5 šaukštelio krakmolo ir užlenkite kraštu, kuriame nėra vyšnių. Kraštus užspauskite, kad įdaras neišbėgtų.
Kepkite 20 minučių 180 laipsnių orkaitėje.
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su vyšnių įdaru
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | tešla (sluoksniuota bemielė) |
200 gramų | vyšnios (be kauliukų) |
šiek tiek | cukrus |
4 valgomieji šaukštai | krakmolas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Prancūziški eklerai su sviesto kremu
- Alinos keksiukai
- Naminiai riestainiukai
- Pyragėliai su baravykais
- Žaliosios arbatos keksiukai
- Nuostabiosios varškės spurgaites
- Šokoladiniai pyragaičiai su riešutais
- Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su įdaru
- Bandelės su kumpio įdaru
- Pyragėliai su daržovėmis
- Aguoniniai pyragėliai
- Kokosiniai keksiukai su baltuoju šokoladu!
- Šokoladiniai kavos keksiukai su maskarponės kremu
- Bulvinės bandelės
- Amerikoniškos spurgytės
- Daniški pyragėliai
- Pyragėliai su varške ir bulvėmis
- Pikantiški pyragėliai
- Sūrio pyragėliai
- Miltinės spurgos
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su vyšnių įdaru
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Tešla, sluoksniuota bemielė,
500 gramų -
Vyšnios, be kauliukų,
200 gramų - Cukrus
-
Krakmolas,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Užpilkite vyšnias cukrumi (aš pridėjau 1,5 šaukšto) ir palikite 20 minučių.
Supjaustykite tešlą stačiakampiais.
Ant kiekvienos stačiakampio krašto uždėkite vyšnių, užberkite po 0,5 šaukštelio krakmolo ir užlenkite kraštu, kuriame nėra vyšnių. Kraštus užspauskite, kad įdaras neišbėgtų.
Kepkite 20 minučių 180 laipsnių orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (3)
-
deimantukas
2012-06-25 17:56
apie si recepta sluoksniuotos teslos pyrageliai su vysniu idariu as buvo idomus valgyk skanu!!! :super: :super: :super2: :bravo:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...