6 vienetai | kiaušiniai |
3 valgomieji šaukštai | majonezas |
1 vienetas | svogūnai |
225 gramai | mocarela sūris |
200 mililitrų | grietinė |
100 gramų | ikrai (juodi ir raudoni) |
1 gabalas | batonas (prancūziškas) |
šiek tiek | druska |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kepti salierai
- Grybų salotos
- Karštos bulvių salotos
- Kepti baklažanai
- Šiltos daržovių salotos
- Grilyje keptos daržovės
- Karštos paprikų salotos
- Karštos vištienos salotos
- Daržovių mišinys grietinės padaže
- Cukinija su ančiuviais
- Grilyje keptos salotos su mėsa
- Karštos kukurūzų salotos
- Karštos daržovės
- Karštos kukurūzų salotos
- Keptos salotos su vištiena
- Keptos česnakinės bulvės
- Šiltos salotos
- Keptos bulvės su žolelių aliejumi
- Šilta mišrainė
- Irinos bulvių iešmeliai
Sluoksniuotos salotos su baltuoju sūriu
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiaušiniai,
6 vienetai -
Majonezas,
3 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Mocarela sūris,
225 gramai -
Grietinė,
200 mililitrų -
Ikrai, juodi ir raudoni,
100 gramų -
Batonas, prancūziškas,
1 gabalas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Turimą formą iškloti kepimo popieriumi ir patepti aliejumi.
Kiaušinius išvirti, atvėsinti ir sukapoti.
Susmulkinti svogūną.
Kambario temperatūros sūrį sutrinti smulkintuvu ir elektriniu plaktuvu išmaišyti iki vientisos masės.
Į paruoštą formą sudėti kiaušinius sumaišytus su svogūnų ir majonezu, išlyginti sluoksnį. Tada tolygiai paskirstyti sūrio masę. Padėti kelioms valandoms į šaldytuvą.
Išėmus iš šaldytuvo, ant viršaus sudėti skrudintus batono kubelius ir išlyginti sluoksnį. Viršų papuošti ikrais. Atsargiai išimti iš formos salotas ir perdėti į lėkštę.