Sluoksniuoti karameliniai pyragėliai
AUTORIUS:
Ieva Visockytė
Porcijų skaičius: 25
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 25
400 gramų sausainiai
2 pakeliai pudingas
600 mililitrų pienas
100 gramų sviestas
500 gramų kondensuotas pienas
1 vienetas šokoladas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Išvirkite pudingą pagal instrukcijas, pateiktas ant pakelio, tačiau dviems pakeliams pudingo naudokite 600 ml pieno.
2.
Į išvirtą pudingą sudėkite sviestą ir gerai išmaišykite, kol sviestas ištirps. Atvėsinkite iki kambario temperatūros.
3.
Į indą įtieskite kepimo popierių. Formos dugną išklokite sausainiais.
4.
Ant sausainių tolygiai paskirstykite dar nevisiškai atvėsusį - minkštą virtą kondensuotą pieną (galima į jį įmaišyti vieną / kelis valgomuosius šaukštus tirpinto sviesto - masė lengviau tepsis, bus skanesnė, vientisesnė).
5.
Ant virto kondensuoto pieno vėl išdėliokite sluoksnį sausainių, tuomet tolygiai paskirstykite pudingo masę ir vėl išdėliokite sluoksnį sausainių. (Aš pritrūkau sausainių, taigi, juos susmulkinau ir pudingo sluoksnį apibarsčiau trupiniais).
6.
Išlydykite šokoladą garų vonelėje (desertas - saldus, tad puikiai tinka ir juodasis šokoladas), apliekite juo deserto viršų.
Susluoksniuotą desertą uždenkite plėvele ir šaldytuve laikykite ~ 2 dienas. Tuomet visi sluoksniai bus suminkštėję.
Prieš patiekiant supjaustykite kvadratėliais.

Populiariausi receptai šią savaitę

Sluoksniuoti karameliniai pyragėliai

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 25
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Išvirkite pudingą pagal instrukcijas, pateiktas ant pakelio, tačiau dviems pakeliams pudingo naudokite 600 ml pieno.

  2. Į išvirtą pudingą sudėkite sviestą ir gerai išmaišykite, kol sviestas ištirps. Atvėsinkite iki kambario temperatūros.

  3. Į indą įtieskite kepimo popierių. Formos dugną išklokite sausainiais.

  4. Ant sausainių tolygiai paskirstykite dar nevisiškai atvėsusį - minkštą virtą kondensuotą pieną (galima į jį įmaišyti vieną / kelis valgomuosius šaukštus tirpinto sviesto - masė lengviau tepsis, bus skanesnė, vientisesnė).

  5. Ant virto kondensuoto pieno vėl išdėliokite sluoksnį sausainių, tuomet tolygiai paskirstykite pudingo masę ir vėl išdėliokite sluoksnį sausainių. (Aš pritrūkau sausainių, taigi, juos susmulkinau ir pudingo sluoksnį apibarsčiau trupiniais).

  6. Išlydykite šokoladą garų vonelėje (desertas - saldus, tad puikiai tinka ir juodasis šokoladas), apliekite juo deserto viršų.
    Susluoksniuotą desertą uždenkite plėvele ir šaldytuve laikykite ~ 2 dienas. Tuomet visi sluoksniai bus suminkštėję.
    Prieš patiekiant supjaustykite kvadratėliais.

Receptą atsiuntė Ieva Visockytė
Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų