320 mililitrų | grietinėlės, 35% |
šiek tiek | kvietiniai miltai (pagal poreikį) |
šiek tiek | aliejaus (virimui) |
500 gramų | mascarpone sūris |
4 vienetai | kiaušiniai |
250 gramų | grietinė (30% riebumo) |
šiek tiek | druska (žiupsnelis) |
100 gramų | cukrus |
50 mililitrų | likeris |
Kremas: plakame grietinėlę (250 ml) su cukrumi, vėliau įdedame vanilės lazdelės sėklas , išplakę sumaišome su mascarpone sūriu.
Padažo ingredientus (likerį, juodąjį šokoladą ir 70 ml grietinėlės) sudedame į puodą ir kaitiname, kol ištirpsta šokoladas ir gaunasi vientisa masė.
Viliojančio saldumo!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Šokoladinis skanėstas su riešutais
- Šokoladiniai saldainiai
- Kokosiniai saldainiai ant pagaliuko
- „Šokoladinis miškas“
- Naminiai vafliniai saldainiai su slyvų ir šokolado uogiene
- Bananinis desertas ant pagaliukų
- Bananai šokolade
- Baltojo šokolado saldainiai
- Naminė karamelė
- Obuolių saldainiai ''Mėnulio skalda"
- Bakalieno Tinginys
- Mini pavlovos
- Saldainiai su maskarponės sūriu
- Naminė karamelė
- Irisiniai saldainiai
- Šokoladiniai traškučiai su romu
- Kokosų skanumėlis (Kokosmums)
- Migdolų nuga
- Vynuogių su varške ir pistacijomis rutuliukai
- Avižų ir kokosų juostelės
Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
- Paruošimo laikas:
-
Grietinėlė, 35%,
320 mililitrų - Kvietiniai miltai, pagal poreikį
- Aliejus, virimui
-
Mascarpone sūris,
500 gramų -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Grietinė, 30% riebumo,
250 gramų - Druska, žiupsnelis
-
Cukrus,
100 gramų -
Likeris,
50 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Tešla: suplakame kiaušinius su grietine ir druska, dedame miltus ir minkome tešlą kol galime kočioti. Plonai iškočiojame, supjaustome norima forma ir subadome šakute. Gerai įkaitiname aliejų ir verdame tešlainius, kol gražiai pagelsta. Tuomet nusausiname riebalų perteklių.
Kremas: plakame grietinėlę (250 ml) su cukrumi, vėliau įdedame vanilės lazdelės sėklas , išplakę sumaišome su mascarpone sūriu.
Padažo ingredientus (likerį, juodąjį šokoladą ir 70 ml grietinėlės) sudedame į puodą ir kaitiname, kol ištirpsta šokoladas ir gaunasi vientisa masė.
Viliojančio saldumo!
Komentarai (4)
-
Tanya
2012-04-28 18:25
na tikrai pasigaminsiu, labai skanu turetu buti :super: