Slovakiškos morkų salotos su vaisiais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
6 vienetai | morkos |
10 vienetų | abrikosų (džiovinti) |
6 vienetai | slyvos (džiovintos) |
0.5 stiklinės | razinos |
6 skiltelės | obuoliai (džiovinti) |
0.5 stiklinės | graikiniai riešutai |
0.5 stiklinės | medus (padažui) |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus (padažui) |
0.5 arbatinio šaukštelio | cinamonas (padažui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Morkas sutarkuojame ir sumaišome su smulkintais riešutais, razinomis, kubeliais pjaustytais abrikosais, obuoliais ir slyvomis. Pašildome medų, sumaišome su aliejumi ir cinamonu. Padažu užpilkite salotas. Prieš patiekiant, palaikyti 10 minučių, kad susistovėtų skonis. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Šviežių kopūstų salotos
- Krevečių salotos su padažu
- Salotos "Ananasas"
- Tuno salotos
- Gaiviosios salotos
- Fetos sūrio ir daržovių salotos
- Salotos „Iš Amerikos“
- Korėjietiškos morkos
- Pekino kopūstų salotos su svogūnais ir salierais
- Šviežių kopūstų salotos su morkomis
- Avokadų salsa
- Šviežių burokėlių ir bananų su razinomis dvikova
- Vasariškas saldžiaūgštis daržovių miksas
- Kopūstų ir pomidorų mišrainė
- Obuolių ir kopūstų salotos
- Sveikos salotos
- Burokėlių ir kriaušių salotos
- Gaiviosios salotos
- Salotos „Kokteiliukas“
- Gaivios šviežių kopūstų ir obuolių salotos
Slovakiškos morkų salotos su vaisiais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Morkos,
6 vienetai -
Abrikosai, džiovinti,
10 vienetų -
Slyvos, džiovintos,
6 vienetai -
Razinos,
0.5 stiklinės -
Obuoliai, džiovinti,
6 skiltelės -
Graikiniai riešutai,
0.5 stiklinės -
Medus, padažui,
0.5 stiklinės -
Aliejus, padažui,
2 valgomieji šaukštai -
Cinamonas, padažui,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Morkas sutarkuojame ir sumaišome su smulkintais riešutais, razinomis, kubeliais pjaustytais abrikosais, obuoliais ir slyvomis. Pašildome medų, sumaišome su aliejumi ir cinamonu. Padažu užpilkite salotas. Prieš patiekiant, palaikyti 10 minučių, kad susistovėtų skonis. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...