Kopūstą smulkiai supjaustyti, įmesti stambiai sutarkuotą obuolį bei smulkiai sukapotą svogūną.
Iš citrinos sulčių, grietinės, druskos ir pipirų paruošti saldžiarūgštį padažą.
Patiekiant apipilti salotas padažu, gerai išmaišyti ir pabarstyti sukapotais žalumynais.
Slovakiškos kopūstų salotos
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | kopūstai (mažas) |
1 stiklinė | grietinė |
šiek tiek | obuoliai |
šiek tiek | svogūnai |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | citrinų sultys |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Įdaryti obuoliai
- Sidabražolės
- Salotos drebučiuose
- Makaronų salotos su kumpiu
- Skaniosios Velykų kiškio salotos
- Vištienos salotos su ananasais
- Gaivios salotos
- Gaivios salotos su mocarela
- Salotos „Vitaminas“
- Apelsinų ir burokėlių salotos
- Raugintų kopūstų salotos
- Greitos salotos
- Salierų ir slyvų mišrainė
- Daržovių salotos su Mozarella sūriu
- Vasariškos daržovių salotos
- Vynuogių ir migdolų salotos
- Skaniosios tuno salotos
- Pekino kopūstų salotos su laiškiniais česnakais
- Obuolio ir moliūgo salotos
- Kalmarų ir graikinių riešutų salotos
Slovakiškos kopūstų salotos
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kopūstai, mažas,
1 vienetas -
Grietinė,
1 stiklinė - Obuoliai
- Svogūnai
- Krapai
- Citrinų sultys
- Cukrus
- Druska
- Kvapieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kopūstą smulkiai supjaustyti, įmesti stambiai sutarkuotą obuolį bei smulkiai sukapotą svogūną.
Iš citrinos sulčių, grietinės, druskos ir pipirų paruošti saldžiarūgštį padažą.
Patiekiant apipilti salotas padažu, gerai išmaišyti ir pabarstyti sukapotais žalumynais.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...